Taman Burung, Langkawi Part 3

Lepas keluar dari CRYSTAL GALLERY tu uols akan jumpa pulak laman ni.
semua haiwan haiwan dibiarkan berkeliaran.

Kat laman ni ada tandas.
 ada cik puan merak kayangan
punya la daku tunggu, kot kot la dia nak kembangkan ekor cantiknya tu.
hampeh. sampai sudah tak dikembangkan. buang masa daku je menunggu. kuikui

 jalan depan sikit jumpa sang landak ni. ada dua ekor je. yang lain malew kot.
bau hancing kat sini. baru lepas hujan sama.

 itu bangau betoi betoi ye
ini kalau hujan turun memang basah la. tapi jangan risau payung siap sedia di pintu masuk

belakang tu air terjun buatan
Mia dah buat muka tau. dia letih + ngantuk. hahaaa

tengok tu ada je keletah dia. saja lettew tak nak bergambo. kan mia!

Jalan depan sikit ada ular sawa batik dok melingkaq elok je dalam sangkar.
saya buat buat tak nampak. hahahaaa

Teruih tolak pintu masuk seksyen terakhir.. 

Previous
Next Post »
4 Komentar untuk "Taman Burung, Langkawi Part 3"

minggu lepas amy p taman burung kat kl bird park tu..hehe

landak! dulu time kecik, masa mengaji kan, ada member guna lidi landak. balik rumah, mintak kat mak.. memang tak dapat la time tu. hihihi. mak kata nak cari mana?. hihi

syok tu...aritu try nak pi taman burung yg kat penang ni...mahai lah pulak...mcm tak padan ngan tempat dia je...hihi

ada masa2 kot merak tu nak kembangkan sayap dia..hehehe

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF