Terima Kasih NUFFNANG


Masih ada BE yang 'on going'.. kita bawa ke tahun 2014 la ye. hikhik

BE/ CPUV sepanjang 2013




Alhamdulillah.. merasa juga nak dapat BE/ CPUV.. thanks NUFFNANG

Pernah cash out sekali je untuk tahun 2013..
simpanan sekarang.. genap setahun kita cash out.. in shaa ALLAH tahun 2014.. 
 kihkih



Previous
Next Post »
11 Komentar untuk "Terima Kasih NUFFNANG"

banyaknya be ciksu.. rezeki awal tahun.. semoga berterusan.. :)

tahniah CIksu.. banyak tu :) Alhamdulillah rezeki CIksu..
cek yang Ros terima masa bulan April, Ros tak clearkan lagi.. nak ajak cik abang gi HSBC, tak terpergi pun lagi.. tapi dia tulis kat cek tu valid 12 bulan.. nak dekat luput dah ni.. kena gi bank ni. hihi.

Lady dh berthn tp br dpt sikit.. huhu.. xpernh kuarkn pun lg..

semoga ciksu sentiasa dimurahkan rezeki.. :)

Woe...seronoknya..sy xfhm apa tu BE/CPUV tp sy tau sume blogger msti suka kalau dpt.. ;)

Congrate cik sue..

alhamdulillah...rezeki Allah bg mmg luas kan kak:-)

hahaha. . baru ada rasahepi. . alhamdulillah. . .tahniah

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF