Tiket online ke Langkawi

Uols boleh beli tiket ke Langkawi secara online

Oh ya, bagi yang first time ke Langkawi, kalau nak beli tiket, uols boleh ke kaunter tiket di belakang KFC. kat situ juga selain kaunter tiket feri, ada juga kaunter untk sewa kereta dan kaunter tiket untuk join aktiviti "ISLAND HOPPING".


Try minta seat atas sebab nak tengok pemandangan Pulau Langkawi on d way balik nanti..
akak tu cakap, kena tengok dulu..
saya pon ok je..

Agak agak saya dapat tak.. mmmm, tunggu ye :)




Previous
Next Post »
4 Komentar untuk "Tiket online ke Langkawi"

dah lama sangat tak pegi langkawi naik feri

ohh...on9 pun boleh..baru tahu ni.. :)

Ros tak pernah pulak beli tiket fero secara online.. dok p beli kat kaunter je,.. dan tak pernah pulak request nak atas ke bawah.. hihi.. terima sahaja...

Segalanya dh mudah sekarangkan.....

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF