Alhamdulillah..

Firstly, terima kasih buat uols yang tinggalkan tips/ petua untuk sakit tekak hari tu. Saya minum air asam jawa, air barli, strepsils & sedut wap panas yang dicampur vicks/ minyak cap kapak untuk hilangkan panas badan, sakit tekak, batuk & selsema.

Keduanya terima kasih kerana mendoakan saya & menjenguk blog saya walaupon tak berupdate selama 5 hari. Tak terdaya nak on laptop atau handphone.
 Pening + sakit kepala. Saya minum air pon muntah.
 Situasinya lebih kurang macam nak kena migraine dulu. 
Sakit + perit tersangat sangat. 

Ketiganya terima kasih sebab ada member blogger yang inform pasai kemenangan saya di blog Ina IntanBerlian. Saya memang tak tengok langsung, so, memang tak tahu menahu. Hukhuk. Bukan rezeki saya :-)

Pagi ni, selsema & batuk masih lagi bersisa. Mudah mudahan cepat sembuh. Aamiin. Dah la 4/2 nanti nak kena tinggal dengan cik abe. Sebulan lebih jugak tu. Huhu.

Jumaat lepas dalam tak sihat pong ada hati teringin nak ambik angin laut. Nasib baik dapat jumpa & tengok. Cuma air surut. Boleh la kan. Hihi.


Cuaca pon macam berjerebu jer. Matahari pon malew malew jer nak tunjukkan diri. Tak dapat la nak nengok sunset. 



Previous
Next Post »
36 Komentar untuk "Alhamdulillah.."

Lama juga dinda menghilang n menanggung kesakitan ye..,.

Moga sembuh 100%

Alhamdulillah..dah sihat ye sis..syukur..:)

alhamdulillah..

pssttt tak sihat ada isi kot..hihihi

Alhamdulillah...Moga dah beransur sihat yer...

Alhamdulillah..dah beransur pulih ye Ciksu :)
teruskan amalkan petua tu, bagi sihat sepenuhnya :)

CIksu, cik abe gi mana tu?.. kursus ke?..

moga cik sue cepat sembuh..aamiin

La, patutla lama tak berupdate blog, tuannya tak sihat rupanya. maaf tak tahu pun..dah masuk musim bz...

apa pun, Alhamdulillah dah makin sihat nampaknya tu.. jaga diri ya..

La, patutla lama tak berupdate blog, tuannya tak sihat rupanya. maaf tak tahu pun..dah masuk musim bz...

apa pun, Alhamdulillah dah makin sihat nampaknya tu.. jaga diri ya..

alhamdulillah ciksue dah sembuh
take care
bestnya dapat pegi pantai :)

Cik su dh sehat..alhamdulillah

semoga cepat sembuh..cuaca sekarang ni siang panas jugak tp malam2 memang sejuk..

Lebih baik akak regat dulu. kami akan sentiasa jenguk blog akak dun worry :) semoga cepat sembuh.

alhamdulillah dah sihat... patutlah lama tak nampak...

Dlm demam msih lg ad teringin..ke pemvawakan budak ni kak..hiji..amin.mudah2an... :)

Alhamdulillah makin sembuh... Manelah tau ntah2 cik sue positif mengandung x, manelah tahu rezeki... Allah duga demam, batuk dgn selsema hihihihihi

baguslah kalau ciksue dah sihat..mudah2an kembali seperti sediakala ye ciksue..lama dahtu rumah ciksue sonyap jew.. dah bersawang pon hehe :D

ke mana plak cik abe nak pegi tu. lama plak kalau sebulan. tak ikut ke ciksu.

waaa... patut sunyi sepi.. mudah2an cepat sembuh ek, banyak kn berehat..

dh jumpa doc ke Qaseh?
hrp Qaseh cpt sembuh ye..

asslmkm ciksu.. moga cepat2 sembuh ye.. jgn stress sangat. bnykkan rehat..

alhamdulillah.. take care yer ciksue..

psstt.. lrt tmn melati ke yg ciksue maksudkan? kalo jln kaki jauh la.. naik kenderaan dkt je.. nk jumpe ke? buleh2.. nanti apa2 inform yer. ;)

sekarang dh sembuh ??..Alhamdulillah... cik abe g kursus ke..

alhamdulillah.. lepas ni dah boleh buat kerja semula.. :)

alhamdulillah ciksu..

xpa ciksu mungkin bukan rezeki kali ni, xpa len kali kalau ciksu menang, saya mesej gtau terus, hihi

ala, nak kena tinggal ke, g kursus ek?

alhamdulillah ciksu..

xpa ciksu mungkin bukan rezeki kali ni, xpa len kali kalau ciksu menang, saya mesej gtau terus, hihi

ala, nak kena tinggal ke, g kursus ek?

Cik sue...masih blm ok lg ke dmam??

Alahai siannya....kot nk berbadan dua kot .....cik abe nak gi mana QR?

Silahkan singgah di WEB kita kakak :-)
buat anak-anak kakak yang mau belajar

https://play.google.com/store/apps/developer?id=Kastari+Sentra+Media.+PT

Smoga cepat sembuh. Lama juga nak kena tinggal ngan cik abe.

Alhamdulillah... Moga cepat smbuh..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF