`C` untuk Ciksu.. TQ (:

Banyak hari tak jenguk peti surat. Sekali jenguk ada pula habuannya. Alhamdulilah. 

Dapat hadiah sebagai Top Komentar di blog HUSNA ZAHIDI. Terima kasih dik (:

Ini hadiahnya.

``boleh..’’

Jom singgah blog HUSNA

Selamat berhujung minggu. Pergi mana hari ni. Hihi.
Previous
Next Post »
32 Komentar untuk "`C` untuk Ciksu.. TQ (:"

Tahniah dapat hadiah 'C'...
Selamat berhujung minggu...

bestnya dapat hadiah dari husna yang comel itu :)

Lawanya.. c for ciksu, mmg sesuai... alhamdulillah dapat kawan yg baik n ingatkan ciksu..

wahh, bestnya, comey jer tgk..

*yer ciksu, tapi ikut web babycenter dia gtau 18w usia kandungan, usia janin sebenarnya 16w, sebab 18w tu dikira dari 1st day last period kita.

wahhhhh sonoknya dia dapat hadiah hihihi

tahniah kak :)

fae di rumah je today :)

R untuk rohana x de ke. Hi hi hi.

Tahniah...

tahniah ciksu.. =)

*sy xpos lagi hdiah top komentar sy..hukhuk

seronoknya cik sue asyik dapat hadiah je. saya masih PJJ dgn suami. doakan semoga kami dapat tinggal serumah sebagai 1 family suatu hari nanti ya cik sue

Salam dinda...

Kandapun dapat...W for Wirda...tahniah utk diri kita berdua kan kan kan,...hehe

Waa... Best best.... Seronokkan dapat gift dr org...hheee...

'C' yg penuh pengertian sebagai sahabat ni CikSu.

Kakak kalau hari minggu memang tak buka blog CikSu, duduk rumah sensorang sebab abang kerja. Anak sekolah... boringlah juga..

C untuk Comel jugak.. Ciksu Comel.. :)

deqla plak D for Deqla..heee.. dah pakai kat henpon dah.. sbb tu masa snap pic dah xde kertas ada gmbr bear tu. haha

tahniah..
rajin mengomen la ni..hehe

Rezeki jangan ditolakkan C ....hehe

Tahniah dengan hadiah yang diterima. Cantik pulak keychain berabjad 'C' tu.

C utk CikSu..
A utk Ai..hehehee

husna cari S xde.. sebab tu ambil C.. =)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF