Hadiah dari MsRed


Menang hasil joined Bloglist 2014 MsRed
Keputusan penuh ada DI SINI

Terima kasih MsRed :-)
masa sampai tu punya la tertanya tanya dari sape.. hihi.. sekali check email.. "oh, baru ingat.."



Previous
Next Post »
21 Komentar untuk "Hadiah dari MsRed"

Tahniah. Brstnya. Rezeki awal 2014.

owh ciksue menang yer.. tahniah ciksue..!

comelnya hadiah tu. Ciksu sihat ke. Suam2 kuku je update blog kebelakangan ni.

Tahniah Sue...K,atie dah lama tak join CGL ni :(

comelnyerr..nak jugak..hehe..
tahniah! =)

Okje tak pernah menang QR....dasar muka tak pernah dapat hadiah misteri gitu hehe

ehe... dl kan ada up entry xtau dr siapa kan... huhu

comelnya hadiah dia, congrats :)

kiutnya nya gift tu...hheee
alhamdulillah kalau suka

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF