IVF - Kehamilan Kembar

Apa kaitannya ye.. haaa, nanti saya sambung citer k.. saya citer berdasarkan penerangan nurse kat HKL je la ye.. sebab untuk rawatan ni saya memang tak buat.. macam mana boleh berlaku kehamilan kembar semasa jalankan IVF.. itulah rezeki namanya :p

Alhamdulillah, tahniah diucapkan kepada mereka.. berjaya dengan IVF..

Komen ni saya dapat dalam entri GENERAL KAUNSELING, HKL yang lalu.. 



Bagi yang bercadang cadang nak buat RAWATAN KESUBURAN di hospital.. teruskan niat anda.. jangan ikut jejak langkah ciksu tau.. mudah mudahan ada rezeki kawan kawan di sana.. 
in shaa ALLAH




Previous
Next Post »
14 Komentar untuk "IVF - Kehamilan Kembar"

seronoknya dapat kmbar, tumpang syukur alhamdulillah :)

ciksu.. semoga apa jua cara yang ciksu usahakan mudah mudahan Allah makbulkan.. moga moga Allah bagi rezeki twins terus.. =)

QR awak tak teruskan rawatan kesuburan tu ke?

jgn putus asa... Allah pun mahu kita jgn putus asa...

mana satu suatu hari nanti ciksu diberi kekuatan utk teruskan ivf tu.. inshaAllah..

Best kan dapat kehamilan kembar...tapi nak jaga jenuh jugak tu...sorang nangis lagi sorang nangis....

memang ramai yg berjaya dpt kembar sebab dia masuk lebih pada satu kan?? tp kalau dapat kembar memang best..sy doakan semoga impian cik su jd kenyataan.. aminn...

Teruskan usaha. Jgn putus asa tau sue. Member akak pon TTC gak. Tgh buat rawatan juga.

teruskan usaha su..kakak saya 2 tahun belum lg ada anak..usia dia skrg 33..

Alhamdulillah rezeki mereka mendapat kembar... usaha dan berdoa....

apapun perlu ada ikhtiar walau dgn apa cara sekalipun mengikut kesesuaian tubuh bdn masing2. . .dan rezeki dr Allah jua. .in sya Allah. . .

insyaAllah...satu hari nanti pasti ada rezeki ciksue.. :)

kun fa ya kun. yg penting usaha :)

deqla tahun ni nak start buat rawatan kesuburan.. tp nk tgk dulu apa keputusannya kali ni.. dah lama x mari ni.. tp x nak berhrp sgt.. takot kuciwa yg kali ke berapa entah.. huhuhu...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF