Kopi G-Cafe Pegaga

Dalam entri lepas saya ada share tentang produk FEMMINA  kan. Entri hari ni saya nak share supplement yang suami saya pulak ambik. 


Suami saya pon ambik KOPI G-CAFE PEGAGA ni juga. Sekotak ada 25 sachet / 21gm & harga sekotak RM29.80 sajok. Lelaki & perempuan boleh minum kopi ni. So, tak da masalah ye. 

Banyak manfaat yang ada bila mengamalkan KOPI G - CAFE PEGAGA ni. Antaranya ia membantu:

* Menyegarkan tubuh badan dan menenang minda 
* Kesan awet muda, mencantikkan badan dan menganjalkan kulit 
* Mencegah radang sendi dan rheumatic 
* Melancarkan peredaran darah 
* Merangsang sistem pertahanan badan 
* Memperbaiki fungsi detoksifikasi ginjal dan hati 

Kopi Pracampuran G-Cafe Pegaga diadun dari kopi segera dengan Ekstrak Pegaga dan Ekstrak Gamat. Diperkaya dengan biji kopi arabika segar dan bermutu tinggi digabung dengan kehebatan gamat dan khasiat pegaga yang diadun khusus untuk jaminan kualiti dan kesegaran kopi sebenar. Enak dan aroma yang menyegarkan.

PEGAGA - Khasiat seribu rahsia terkenal sejak dulu, kini dan selamanya.. kesan awet muda dan khasiat dalamannya bagi mengekalkan kecantikan tubuh. Kajian terbukti untuk tingkatkan konsentrasi dan daya ingatan sambil memberi ketenangan minda.

GAMAT - Merupakan penawar bagi membantu penyembuhan luka, melancarkan pengaliran darah dan meningkatkan kesihatan badan.

Kesan pengambilannya ialah badan rasa bertenaga tak mudah mengantuk & letih. Selain  senang nak membuang & kandungan ektrak gamat ni baik untuk kesihatan dalaman. Nak nak kalau yang ada gastrik atau luka dalama. In shaa Allah membantu.

Kami ambik sorang 2 produk. Mula ambik produk GAMAT EMAS bulan 5/2012. Masa pindah balik KL. Ni semua atas keprihatinan member saya tu. Dia yang cadangkan. Lagipon dia banyak join seminar yang GAMAT EMAS anjurkan. So, kami ikut je mana yang bersesuaian kan. Tak salah mencuba. Betul tak!

Macam saya consume dengan FEMMINA + KOPI G-CAFE PEGAGA.
Suami pulak ambik KOPI G-CAFE PEGAGA + C3 SPIRULINA.. 

Next entry saya sambung citer tentang C3 SPIRULINA pulak ye.. 







Previous
Next Post »
12 Komentar untuk "Kopi G-Cafe Pegaga"

bagus cik su..usaha je selagi blh, insya Allah manalah tau ada hasilnya nnti.. chayok2!!

kopi ni serius sedap.. dah lama tak minum.. dulu breakfast mesti minum kopi ni..

banyak juga khasiat kopi ni sis..
nak cuba cari kat sini..:)

banyaknya amik supp.. Tak panas ke badan?

produck gamat emas ni memang terkenalkan dinda,jiran kanda ni agen@stokis gamat emas...

semua usaha2 ciksu kan.. moga mendapat hasilnya n khasiatnya

Akk x leh minum kopi sgt. Skt kpla. Sesekali curi.minum gak. Lepas tu tahan je la. Jd blur pale otak.

padanlah muka ciksue berseri2 jer.. awet muda gitu..femina rupanya.. heee

Mcm best je kopi ni. Maklumlah penggemar kan. Tapu skarang ni kena kurangkan.... huhu

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF