Laparoskopi




Nampak tak.. kalau period tak normal atau bila mai period je keluar darah berketol ketol, sila dapatkan rawatan dengan segera ye.. jangan dibiarkan.. 




Previous
Next Post »
15 Komentar untuk "Laparoskopi"

period keluar darah mcm tu jgn dibiarkan.takut lama2 jd sakit lain pulak..

Kbyakkan tkut nk g buat tp akak mmg tkut ar...peyot pon mmg jenis x tetap..:)

alamak! ye ke? sy mengalami perkara tu T___T

risau lah..
hrp2 period normal je ni..

baek..alhmdulillah skng period da norml sbb slalu training+exercise..

bagusnya akak ni berkongsi pengalaman..

oh kena ambil tindakan awal bagi yg berkenaan...

kanda pernah kena n amalkan caratradisional ini. . tiga hari sblm tarikh haid tiba.rebus kulit kayu manis n amalkan sebagai minuman. . alhamdulillah.maybe kes kanda ni tk berat kot tp senggugut tu sampai pengsanlah. .

Syukur....masih normal moga dijauhkan perkara yg tidak diduga gitu!

baru tau pasal nie. hurm baik cegah awal kan dari melarat nanti

deqla penah dtg period hampir sebulan! cpt2 pegi jumpa doc.. doc bagi ubat hentikan darah.. alhamdulillah lps tu darah berhenti.. then sekrg dah xde dah period lama2 cam tu.. cuma sekrg ni period lama kemain x mari2 lagi..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF