Red Velvet Cake


percubaan pertama
guna tepung segera
hasilnya memang terbaek la.. :D

Boleh le beli lagi nanti. hihii

Buat tahun lepas, tahun ni publish.. ngeh.ngeh. aci tak!

ppssstt: 
nantikan entri terbaru berkaitan TTC saya.. 
guna plan B pulak.. sebab plan A dah TERKANDAS.. 
saya tak cukup kuat nak teruskan. huk. huk.




Previous
Next Post »
25 Komentar untuk "Red Velvet Cake"

Selamat tahun baru dear..
Semoga segala impian kan jadi kenyataan ..

Wah....berkenannya saya.. kali pertama buat dah menjadi.. hebatnya. Memang lain orang yang mahir..buat apa apa masakan pun menjadi..

wah.mcm sedappp jeaa. nanti sharela pasal tepung tu yea. hehe

tak pernah mkan kek tu.. tak pernah buat.. bila la nak try buat ni kan..

wahh lamanya ciksu peram kek tu.. hehehe..

wah! menjadi ya Red Velvet ni..sedap je tgk ciksue...:)

sedapnya...
selamat tahun baru... :)

Boleh aje publish citer tahun lepas. Terkandas ke. Alamakk.. belum baca lagi part tu./

Tabahkan hati CikSu. Ujian Allah ada yg lebih pada org lain.

Kakak suka red velvet Secret Receipe..

Selamat tahun baru dari kakak.

tak nak kongsi ke guna tepung segera brand apa?

assalamualaikum qaseh...sedapnya tengok kek tu...:)

nana tak pernah try lg red velvet...nati share resepi ye kak

sedap2... rajin ciksue buat kek ek.. sy bab2 kek mmg angkat tgn...hihi

tadi dah komen entry ni tapi tak tahu masuk ke tak. tenet problem la malam ni. huhu. Apakah planB?.. nak tahu... hihi

tak aci sbb dhhabis. . .nak jugakkkk. . .

tepung segera? tgk sikit rupa tepung tu camne..

red velvet saya tak berapa suka sgt

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF