Tak panas ke?

Ada yang tanya saya, tak panas ke badan bila ambik FEMMINA & KOPI G-CAFE PEGAGA tu.

 Setakat yang saya dok minum hari tu, nampak gayanya ok ok je la. Tak da la pula kesan kesan sampingan yang saya alami. Contohnya macam pening kepala ke.. memang tak da. Yang pasti malam malam semangat je. Hahaaa. Biasala khan pengantin lama. Kalau pengantin baru lain citer. Pantang sentuh, on je. Hahaaa. Oppssttt!! Terlebey sudah (:

Lagipon kami ambik produk GAMAT EMAS tak lama mana. Seingat saya lepas je dapat result di HSI, JB.. kami berenti le. Kejap je pong.

Pastu kami minum SUSU SEGAR + KISMIS.
Kami amalkan sampai la pertengahan bulan 12/2012. 
Tunggu punya tunggu hari nak buat TVS D2/ D3 tu, tengok tengok MR.P saya mai macam biasa. Teruih hancur luluh. Hukhuk.

Sejak tu le saya nekad tak mau teruskan RAWATAN KESUBURAN di hospital.

Previous
Next Post »
19 Komentar untuk "Tak panas ke?"

In shaa Allah akan sentiasa doakan sue pregnant

Haha..macam2 ditanya pulak ye.. amik berat tu..

saya kurang ambik kopi2 instant ciksu..ntah napa xberani..ehhehe

tak sabar nak tunggu bby ciksu..

Ya Allah.. berilah peluang pada ciksu untuk memperoleh zuriatnya sendiri..amin..

usaha1 nak pregnant kan ciksu.. in shaa Allah berhasill

Hehe...nk try jugak femina tulah hehe. ... kasi semangat
mesti brrdebar debar kan QR menunggu Mr P setiap bulan

hai kak qaseh lama xjenguk blog akak. baru nak aktf berblog balik. hehehe. makanan tambah apa nih, hehe baru denganr.

Ada kawan akk try rawatan homoephaty try to conceive, baru lagi... Cubalah rania risik2....

Rania, akk nak alamat pos, nak pos something yang rania menang dlm segmen bloglis msred tu...

http://msredcheesecake.blogspot.com/2014/01/bloglist-2014-msred-finalized_13.html

salam ciksu.. xpelah.. teruskan ush.. satu pintu tertutup, banyak lagi pintu yg terbuka..

hehe.. dah pakai tongkt dah ciksu.. nnti lady citer ;)

Assalamualaikum ciksu... Salam maulidur rasul. Buat ape tu ciksu. Terima kasih ambik berat ye ciksu. Love you !

tk penah lg try femmina & kopi tu

ok ye produk tu?

Salam dinda...

Bagi kanda,kita makan ubat apapun tk panas kalau kita minum air yg cukup setiap arikan dinda...

Tak mengapalah,boleh terus usaha dgn cara yg lain pula,jn putus asa ye dinda....kdg2 cara tradisional juga berkesan...

Kanda tak ke mana2 arini...dok rmh manjakan diri je...hehe

Oppss. Terlebey sudah ciksu. Kekeke. Enjoy waktu2 berdua ni ciksu. Nnt dah ada anak nnt lain rasa dia. Sy rindu waktu kami berdua dulu. :-)

kita amal cara sunnah...insyaAllah...akan ada hasilnyakan. :)

yakain pada Allah...

Takpelah..apa yg kita rasa bagus, boleh lah kita cuba.
cuma produk ni mcm blm meluas jualan nya di Sabah ni sis...

yela kan.. mesti rasa putus asa gak.. tp at least x putus asa utk cuba dan usaha sendiri kan cik sue..

in Shaa Allah..pasti ada suatu ari nti :)

teruskan berusaha dan berdoa ye ciksu

assalamualaikum, akak.. usaha berterusan ye kak jangan putus asa.. insyaAllah, akan tiba masanya.... ameen

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF