Cuti sekejap. hew.hew.hew

Ala, macam tak biasa. setakat 2,3 hari tak updated blog apa lah sangat kan. bagi seorang blogger yang tak berapa nak tegar ni :D normal la kan. sibuk dengan kehidupan seharian gitew..

Macam saya juga la. sibuk tunggu kekanda ku pulang bercuti. bila dah kekanda selamat masuk rumah makanya, no ngadap ngadap blog. haha. isi masa yang ada dengan aktiviti bersama. masa itu emas. 

Sebentar tadi Kekanda dah pon bertolak balik ke Kuantan. semoga selamat sampai ke destinasi dengan selamatnya.. aamiin ;)

Masa untuk balas jejak dah berlangsung sebentar tadi. alhamdulillah, dah settle 4,5 blog. 
sekarang tiba masanya untuk beradu. selamat malam.. 












Previous
Next Post »
23 Komentar untuk "Cuti sekejap. hew.hew.hew"

Patut lah senyap..ada cik abe rupanya..hehe

sama la ciksue..kalau hubby kat rumah tak kan la nak mghadap lappy aje kan..kang terabai pula cik abg..

Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Hihihi..kan ciksu.suami ada dpn mata xkan kita nk hadap blog plak...sy pun salu ngadap time abg kuar...klu dia ada lyn tv ssma..:-)

smoga kita berdua pregnent.. hehehe... tak puas kan cuti.... eerrmmm si kecik saya tu menangis hari ni gi sekolah... biasalah baru lepas cuti...

Sy lg lah dah berminggu minggu x update.... x dak story nak tulis

aktiviti bersama... hikhikhik... ganas je bunyi nye...

hihi.. Ros pun selalu je cuti berblog.. sendiri mohon, sendiri luluskan cuti tu..

Salam, ciksu. Ciksu nak order barut baby ke barut org dewasa? Saya buat barut baby je. Utk ciksu ke? :))

hehehe..saya pun weekend jarang update blog..husband tolong update.. hehehe

betui tu
kak pon kalau blk rumah lps keja
mmg tk mhadap henpon sgt
time utk layanan anak dn suami..hikss

nanti bila saya dah masuk plkn, di situ lah masa blog saya akan bercuti 3 bulan hihi selamat bercuti la ciksu hehe

sama la. saya pun ada masa dgn blog kt ofis je. bila blk mmg ngadap si kecik Fateh Uwais jela hihihi

demi suami kan.. apalah sgt blog ni kan.. hihi.. kalo deqla pun nak jer berkepit ngan suami.. :p

Haha.. ni ke entry ni.. kelakar juga komen tukang karut tu ya.

akak weekend mmg x update blog la,bkn setakat weekend,klu cuti pjg mmg x berupdate la

Kalau dengan family memang tak menghadap blog. Keluarga kena diutamakan. Blog jatuh nombor dua dalam hati :)

salam QR..

huhu..
beselah,,klu dah berjauhan. bila dah balik,kene la luangkan masa giteww..

salam QR..

huhu..
beselah,,klu dah berjauhan. bila dah balik,kene la luangkan masa giteww..

setia menanti kekanda ye ciksu.. heheh..

kena pandai bahagi masakan.. :)

itu yg penting bila dah ade kekanda.. :)heeee

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF