IntanBerlian Mega Giveaway 2014

Alhamdulillah... ini tahun ketiga IntaNBerliaN Mega Giveaway @ Giveaway tahunan di blog saya diadakan.. Giveaway yang diadakan setiap bulan Februari sempena bulan kewujudan blog IntaNBerliaN & bulan kelahiran saya... Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim secara rasminya saya lancarkan IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014.. Moga IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 berjalan dengan lancar & mendapat sambutan yang menggalakkan... Aamiin.. (",)


Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry IntanBerlian MegaGiveaway
 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. (",)

TARIKH TUTUP : 16 FEBRUARI 2014
KLIK SINI JIKA NAK TENGOK HADIAH 
PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA YANG AKAN CABUT UNDI (",)

P/s : Terima Kasih sebab sudi join IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014
Previous
Next Post »
25 Komentar untuk "IntanBerlian Mega Giveaway 2014"

Join :)

http://nolynqoid.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

gudluck ciksu...

t jijah join..hehe

Salam...datang dari GA yang sama..dah follow your blog.jemput berkunjung ke blog saya juga and follow me back ye..tqvm..:)

http://ummiaisys.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

http://ummiaisys.blogspot.kr/2014/01/senang-hamil-dengan-set-kesuburan-suami.html

nak join jugaklah nnti.. hee.. good luck ciksue..!

Join jgk...hihihi....gud luck...

Join jgk...hihihi....gud luck...

Moga berjaya ciksu. Ros pun join gak.

Salam QR..

Gud luck tau..
cma pun dah join sameee

singgah n follow blog comel awak :)
..syira dr segmen sama :)
jalan2 intai tuan blog :D

sy join juga cik sue.. Good luck ye... :)

Saya datang dari planet marikh, ditugaskan untuk meronda di kawasan
ini, sila beri kerjasama kepada kami. sebarang pertanyaan bolelah terbang ke sini. http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/intanberlian-mega-giveaway-2014.html

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF