Kebuntuan melanda...

Serius! sungguh mencabar & tercabar nak gagahkan diri siapkan entry cara kira waktu subur tu.. entry lain dah siap draft.. nak langkau macam tak syok la pulak kan.. mulalah nak ingat kisah lama.. aduhai.. sungguh menyakitkan hati & perasaan bila terkenang kembali peristiwa tu.. banyak yang tergendala.. hukhuk..

Bukannya apa pon.. saya masih tak ingat lagi satu sumber tu.. dah puas carik tapi asyik salah je.. tak syok la kan.. bila nak cerita jadi sekerat kerat.. saya betoi betoi tak ingat..memang masalah sungguh la.. cara caranya tu saya ingt cuma blog mana saya tak pasti.. itu pon sebab saya dah siap save dalam word.. tunggu nak kopipes je.. sekali apa pon tak boleh.. redha je la..

Malas nak kenang kisah yang dah berlalu pergi.. kalau tak ingat bukan kenangan namanya kan.. in shaa Allah ada masa terluang & diberi ruang saya kongsi kongsi.dengan uols k.. sebagai pengajaran bersama.. 

Sampai sekarang masih terkenang kenang.. ke mana la ’dia’ pergi? duduk dengan sapa?
aduh..duh..duh.. 

Alhamdulilah, dah habis bw.. sekarang masa untuk beradu.. selamat malam.. daaa :D









Previous
Next Post »
20 Komentar untuk "Kebuntuan melanda..."

takpa.. bila CIksue dah cuba recall recall ni, insya Allah nnt dia akan datang menjelma la tu. Now tidur la dulu dengan tenangnya k. selamat malam.

In Shaa Allah, mog dipermudahkan semua !

Oh inshaAllah akan datang tu, moga tenang kembali lepas dah recall nanti, take care.

sy pun buntu juga bila membacanya..hehehe

sy pun buntu juga bila membacanya..hehehe

takpe nanti bila dah cool down mesti dia datang blk ;)

hehe dh tgahari..
jangan kompius2.. akan akk tggu..:)

Panggil CikSu yea ... Minta maaflah akak ni tak berapa faham jalan cerita CikSu ni sebab baru mengikuti blog ni :)

Takpalah nanti-nanti datanglah ilham mana nak cari sumber info tu semula.

adeh,lambat pulak nana nak paham ni,huuu...apapun moga dipermudahkan semuanya ye ciksue...

salam QR..


rrr...cma pun kebuntuan jugak melanda.. huhu..apepun.pelan2 insyaAllah nnti ingat semula la tu.. sabaq na....

Haha. .klu dicari mmg xjmpe..cube nnt xcri tetibe nmpk sumber tu dr mne :)

Usaha tangga kejayaan. Cuba dan cuba

bak kata pepatah ciksu, barang yang lepas jangan dikenang hehehehe

kalau menyakitkan, jgn diingat2 kembali....

xper ciksu..pelan2 ingat blk ye.. kalo x ingat nk wat camne kan...kita hanya manusia biasa..huhu

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF