Rezeki Tahun 2014..

Alhamdulillah.. tahun 2014 adalah permulaan bagi meneruskan kehidupan yang akan datang.. semoga kehidupan kami suami isteri serta seluruh kaum muslimin & muslimat sentiasa berada dalam lindunganNya.. aamiin..

Bulan Februari adalah bulan yang sangat sangat saya nantikan setiap tahun.. bulan sempena ulangtahun kelahiran saya juga.. hihi..


 Hadiah sepanjang hampir 3 tahun berblog khas buat blog QasehnyaRania.. sangat berpuas hati dengan sentuhan beliau.. in shaa ALLAH.. nanti saya share share dengan uols k.. 


Akhirnya, muncul juga Be/ Cpuv untuk tahun 2014.. mudah mudahan bertahan lama.. tenkiu NUFFNANG 
In shaa ALLAH, hujung bulan ni  nak cash out NUFFNANG lah.. setahun sekali je cash out.. hihi.. tahun lepas pon cash out bulan Februari juga.. 

Alhamdulillah.. alhamdulillah.. alhamdulillah.. :)






Previous
Next Post »
22 Komentar untuk "Rezeki Tahun 2014.."

wow...cantik plak blog wajah baru ni sis... Tahniah, masyukk lagi rezeki...Alhamdulillah..:)

cantiklah..

header tak sama, mungkin sedang dalam pengubahsuaian..

wahhhh berwajah baru.. nak jugakkk ^___^ hihihi....

Alhamdulillah, rezeki bulan kelahiran ya Ciksu. Moga tahun mendatang, lebih banyak dilimpahi rezeki untuk Ciksu sekeluarga.

alhamdulillah..moga ciksue terus dimurahkan rezeki selalu.. ^^

salam singgah ptg
sory x leh nak komen banyak bz day

alhamdulillah, nuffnang baik hati bulan nih hihi

Alhamdulilah rezeki berblog :) suka2 pon dapat duit kan..

Rezeki kan...birthday bila ni....?

bestnya dpt BE
awat la kak ssh sgt nk dpt BE ha..
huhu

Dah tukar kulit yeh....lupa pulak yg dulu macamana QR hehe...teruk betul ingatan OKje ni

saya kat kampung ciksu, hari ni baru sempat jenguk, cantiknya blog baru, kemas jerr, paling penting lobak dok kodek2 kat tajuk sidebar tu, cute sangat, hihi

memang cantik blog baru ni ciksu.. ceria warnanya :) tahniah dapat BE.. rezeki tu kan :)

makin berseri blog ciksu.. header tu siap bergmbr ngan tok ti lagi.. muka pun nak sama dah..hihi..

salam QR..
suka dgn kombinasi kaler & layout baru.. gojessss sgt..

alhamdulillah..tahniah.. murah rezeki :)

al-hamdulillah..rezeki berblog kan..;)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF