Segmen Jom Beramah Mesra

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Salam 1 Malaysia. Segmen terbaru kini dilancarkan! Tujuan segmen ini diadakan untuk beramah mesra sesama blogger. Yang tak kenal, kini boleh berkenal-kenalan. Menambah rakan maya. Yang bestnya segmen ini menyediakan hadiah menarik buat pemenang bertuah!

HADIAH:
Tafsir pimpinan Ar Rahman kepada pengertian Al Quran
Jam tangan 2x
Dress
Fridge magnet 2x

Segmen Jom Beramah Mesra dianjurkan oleh Yumida dan ditaja bersama blogger Mselim, Tri Globe DynastyBifa’s Vendor & Pena Bulu Ayam.

TAMAT: 21 FEBRUARI 2014 – Jam 11.59 malam
Previous
Next Post »
21 Komentar untuk "Segmen Jom Beramah Mesra"

Terima kasih atas penyertaan anda
Senarai peserta telah dikemaskini
Semak penyertaan anda: SENARAI PESERTA Segmen Jom Beramah Mesra di Mister Linky

Assalamualaikum..datang dri segmen yg sama..jmput dtg ke blog saya :)

http://blogabdulazizdaughter.blogspot.com/2014/02/segmen-jom-beramah-mesra.html

Assalamualaikum.... saya dari segment yg sama.... gud luck ya :)

Selamat bersegmen sis...
Good luck..:)

wahhh good luck

hadiah tu menarik :D

wahhh good luck

hadiah tu menarik :D

x sure comment td ade ke takde

tp nak komen lagi sekali hihi

hadiah tafsir tu bagus :)

Selalu jugak ke titiwangsa tu bw anak anak. Jom la.

Nanti akk letak contact org yg jual kek tu ye.

alamak..baru nak join..tp da tamat la pulak yek...

hihi x smpat nk join..2,3 hair ni sibuk sikit.nk berblog pun x sempat .

salam mesra.. saya datang singgah sini dari segmen yg sama..

akk pon join ..good luck n have fun k

Goodluck ciksu. Ciksu nak hadiah mana? Tafsir ke atau Dress?

salam QR..

huhu..time cma komen ni, dah tamat GA nye...
apepun.gud luck /.. :)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF