Terima kasih semua :D

Alhamdulillah.. sayang juga uols dekat saya ye.. hihi.. saya pon sayang uols jugak tau.. kalau duduk dekat dekat ni nak je peluk cium uols semua.. (",).. yang perempuan je la ye.. lelaki tak boleh.. haraammm.. 

Banyak komen & ucapan yang mendoakan saya di facebook rasmi (member member sekolah & keja), facebook kedua (member member blog) & instagram serta blog juga.. syukran jazilan.. hanya ALLAH SWT yang mampu membalasnya.. aamiin..

So, uols pergi mana hari minggu begini? saya duduk lepak kat rumah je sambil sambil dok balas jejak.. semalam dah reply separuh.. hari ni meningkat lagi.. makanya perlahan lahan la saya sampai ye.. lambat dengan cepat je.. in shaa Allah pasti sampai nanti.. tunggu tau.. kikiki.. 

Berkira kira nak masak udang masak lemak.. selongkar punya selongkar serai & cili padi non hado la pulak.. cili padi habis gara gara saya buat sambai kicap la ni.. tak teringat langsung nak simpan sikit.. sedey le.. nak start moto pi kedai, aduhai.. tak berapa nak ghajin le.. nak duduk dalam ghumah je, boleh! hihi..

Serius nak habaq kat uols, saya suka berkawan dengan uols walaupon hanya rakan alam maya.. uols sporting & banyak bagi sokongan moral untuk saya selama hampir 3 tahun berblog ni.. always think positive, dapat semangat baru, rasa terhibur sangat sangat.. walaupon sekadar baca komen & entry yang uols coretkan..

Saya belanja uols minum air kelapa muda je la, boleh!
nak jumpa uols face to face belanja minum ke makan ke.. entah bila la dapat jumpanya kan.. 


sedap ni.. kongsi kongsi la ye.. jangan maghah noo.. ^______°

ppsssttt: saya ada dua fb sebab member sekolah tak tahu pon saya ada blog.. kiki.. biarlah rahsia...  




Previous
Next Post »
19 Komentar untuk "Terima kasih semua :D"

Hadoilah mana aci belanja kat gambar jer

udang masak lemak tu memang awesome CikSu...

air kelapa muda? feveret akak tu.. len kali QR kena belanja betul2 erk..

salam sabtu..

uihh bestny air kelape muda..dh nk tengahari ni, sejuk tekak..hehee..
tq..akk minum sikit erkk..

bismillah..slurlluuupp.. p minum habis ayaq nyior..ehehe.. ada lagi dok..hangat laa nie..

wah,ada dua fb ciksu..nana satu pun takda,hihi..duk guna fb orang ye kalau nak join giveaway bagai^^

sedapnya ayaq..meh belanja..
akak pon ada 2 fb.. he3:)

kami pun suka kawan ngan CIkSue tau.. nak peluk2 kalau boleh. udang masak lemak? cepat buat, sedap tu. saya pun duk berkira2 nak makan somtam ni tapi malasnya nak keluar heret budak JJ ni membeli barang.

alhamdulilah ^_^ ramai yang mendoakan

Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

Rakan alam maya kdg lebih memahami.. :-)

amboi!!sampai dua fb naa..sy nie pendatang baru..baru nak berjinak2 dalam dunia blogging nie..salam ukhwah ye..keep in touch :)

alamak...air kelapa la pulak..nasib la i kena pntang, kalau x dah kebas dah buah kelapa kat pokok orng..hehe

Kawan biar beribu, musuh jgn sekali :)

amboi, datang sini, Ciksu belanje air kelapa. thanx ciksu,.. hihihi. nak yang betul punya, plezz :)

sy takde fb ada blog je hihihi sy pun sayang mmber blog... semua depa ni best luar biasa walaupun hanya di alam maya ;)

Okje pun sayang member blog jugak....rasa terhibur bila baca komen korang...

salam QR..
Sedapnyer air kelapa... nyum3..
tapi tak buleh minum selalu..sejukkk

syg ciksu.. nk pelok laga2 pipi..! hihi.. air kelapa muda? dap tu..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF