2nd Birthday Blog Cahaya Hidupku 12 Mac 2014


Jom join Giveaway di blog Cahaya Hidupku
Nak join silalah klik SINI untuk baca syarat2nya

Saya tag 
Ros Reeza
Deqla
Aisy Nasiha

pppsssttt: Marilah sama sama kita berdoa & merayu sepenuh hati dengan rasa rendah diri kepada Allah swt semoga memberi petunjuk kepada segala kebuntuan yang melanda kita pada hari ini. Semoga Allah swt memberi rahmatNya dengan penuh kasih sayang.. aamiin







Previous
Next Post »
47 Komentar untuk "2nd Birthday Blog Cahaya Hidupku 12 Mac 2014"

Gud Luck QR...okje ni malas beno nak join GA

thanx tag Ros Ciksu. Ros dah join :)

Good Luck sis..
Akak pun ada join ni..:)
Pray MH370#

Hee... kakak dah join sabtu lepas
Selamat berjaya:)

dah buat yerk...semoga berjaya..

Good luck sue
Sedih n hilang mod rasanya
Kita teruskan berdoa insha Allah

Hai... zai nak jemput masuk giveaway kalau ade mase & x keberatan..
Giveaway Double Stemcell by Call me Zai!

gud luck cik su...

Ya Allah kurniakan buat cik su cahaya mata...aminnn

Alahai..tak sempat nak join nampaknya. Tadi sebelum ke sekolah, akak dh buat entry tapi tak abis buat link dalam tu. Bila dah ke sekolah pulak macam2 la kejenya.. terus tlupa. Dah balik ni, rasa lewat pula nak tagkan kawan2 utk giveaway ni.. tapi apa2 pun dah follow blog tu.

Eh...tiba2 sempat pulak join.. hihi.. akak pun dah buat entry ya..fikirkan ciksu la..akak cepat2 taip siapkan

GOOD LUCK..
RAJIN JOIN GA YE..
KAK LAMA DH TK JOIN..HUHU

So Ciksu, ada rezeki ke tidak GA kali ni? Akak rasa sejak berblogging ni memang jarang sangat join GA. Niat tu ada tetapi selalu aje terlambat.

sm besday anak buah sy..gud luck ya :)

salam petang isnin ciksue..lama akak tak menyingah kat sini..ciksue sihat ? lama jugak ciksue tak update n3 nampaknyer ! :)

Busy ye CikSu..
Kakak dtg menjenguk.

hepi bersegmen Cik Su..
Ciksu sihat?
**moga Allah permudahkan segalanya..amin

Good luck sue
Terongin nak join :)

singgah malam ciksu, klik nuff ciksu McDonald's Malaysia :)

singgah malam ciksu, klik nuff ciksu McDonald's Malaysia :)

Salam Ciksu,

Datang singgah. Busy sangat ke tu sampai lama terkeluar dari radar ni :)

Puas dok tengok kat bloglist, takda entri baru pulak :(

sibuk yerk... senang2 nnti updateler yerk...

Amin.... apa khabar CIksue? rindu la.

selamat berGA..
menabung digi sini.. :)

err..tak terlambat lagi ke nur nak wish gudluck...

hehehe

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF