Dato' Siti Nurhaliza's 35th Birthday

Hewhew.. dah masuk 2 bulan lebih baru terhegeh hegeh nak publish kan entry ni.. hahaa.. saje je kan.. biasala kalau mood yang satu itu mengusai diri.. apa pon tak boleh.. kebetulan pulak lepas habis joined event ni saya demam terkejut.. hahaa.. maklum ler dapat jumpa artis pujaan hati.. setelah sekian lama dok pasang angan2.. akhirnya tercapai juga.. padahal orang lain sokmo2 je kan dapat jumpa.. well u know me!!!!!


19/1/2014 bertempat di KKLUB BERHAD telah berlangsungnya Sitizone 10th Anniversary.. buat pertama kalinya menghadirkan diri ke sini.. semua ni rezeki tak terduga.. alhamdulillah..


Meja kami.. setiap meja ada tajuk lagu Dato' Siti.. itulah tajuk lagu yang kami dapat.. satu meja ada 10 orang.. kedudukannya betul2 pintu masuk.. boleh lah.. ini pilih sendiri sebenarnya.. senang kalau nak keluar makan & ke 'ladies' nanti.. hehehhh.. bukan saja2 pilih duduk sini tau.. 

No saya 234.. no cik abe 235.. masih simpan lagi.. haahaa.. kenangan wei..  

Selepas pendaftaran dapat beg hijo ni sorang satu.. 

Isi dalam beg tu ada T-shirt SITIZONERS, novel, set penjagaan wajah & duo eyeshadow SimplySiti..

 Suasana dalam dewan sebelum ketibaan Dato' Siti Nurhaliza... 

Semasa aktiviti dijalankan..

Banyak aktiviti sebenarnya.. ada yang berkumpulan, ada yang personal.. hadiah semua best2.. ada dapat tiket bermalam di Hotel Royal Chulan, hamper SimplySiti, hamper makanan & paling best ada 10 SAMSUNG GALAXY TAB 3 yang disediakan.. 4 untuk pertandingan individu, 6 lagi untuk cabutan bertuah.. 

Satu pon kami tak dapat apa apa.. hahaa.. tak pa la tak da rezeki kan.. jangan kata hadiah untuk individu, hadiah untuk berkumpulan pon kami tak dapat juga.. maklum la duduk meja hujung sekali, bila nak lari hantar jawapan, dah tak sempat.. hukhuk..


Janji dapat jumpa mak iti.. dah ok dah bagi saya.. kenangan terindah :D


 Semasa aktiviti sedang berlangsung..  dari jauh.. 

Makan2 jangan dilupa.. hihi..


Ada 2 sesi makan2.. lunch & hi tea.. alhamdulillah, makanan yang disediakan memang menambat selera.. hidangan kampung lengkap ikan kering & ulam ulaman serta  sambal belacan..


 Ni untuk hi tea punya menu.. yang ada pitcher Dato' Siti tu Kek Coklat.. lagi satu kalau tak silap ada Red Velvet Cake.. tapi dua2 cik abe ambik Kek Coklat.. banyak lagi makanan yang disediakan.. ada kek berapa jenis untuk yang sambut besday sama dengan dato' Siti.. pastu yang sambut pada 19/1/2014.. ada 'candy buffet' juga disediakan.. saya tak berjalan pon sampai ke sana.. malas.. hahaaa.. semuanya cik abe yang tolong ambikkan.. saya duduk, makan je.. :D

Sebelum balik, haruslah bergambar kenangan sekeping dua kan.. untuk kenang kenangan katanya.. mihmih.. 

 Dengan kawan satu meja..dari Bangi.. Kak Hanum.. baru kenal hari tu je pong :)

Beratur ikut kumpulan & kena bergambar ikut kumpulan juga.. Dato' Siti Nurhaliza duduk statik je atas kerusi.. comfirm lenguh giler.. ramai kot.. ada yang tak puas gigih beratur second round.. saya lettew.. hahahaaa 

 
Kumpulan kami.. cik abe tak nak naik.. tinggal 9 orang aje.. 

Tu yang demam sampei seminggu tu.. hahahaa.. impian nak 'face to face' dengan Dato' Siti Nurhaliza tercapai di saat saat begini.. terharu kot.. 

Snap dari jauh.. 

 Kak Hanum wif dato' Siti Nurhaliza.. cantik pitcher ni kan.. terang menerang & jelas wajah Dato' Siti Nurhaliza.. orangnya kurus, tinggi sajok.. yang pasti senyuman manisnya tak pernah lekang diukir :)

Bersama Dato' Siti Nurhaliza, Miela fazie, Rozie Sangdewi, Saida & Nurul Akmar



Buah tangan buat dato' Siti Nurhaliza.. ditempah khas dengan Chic Na 

psssttt: Rezeki 2014 yang tak terduga saya dapat.. alhamdulillah.. alhamdulillah.. alhamdulillah.. doakan kami sekeluarga dalam keadaan baik baik dan sihat sejahtera (selamat) ye.. aamiin.. 


Previous
Next Post »
25 Komentar untuk "Dato' Siti Nurhaliza's 35th Birthday"

Kalau saya mau demam sebulan, CIksue demam seminggu kira ok la. Saya suka jugak dengan Dato CT ni sebab dia sweet sangat, tak pernah jumpa face to face lagi, but I think she'll like me. eh? hehehe

amboiii....... bestnya dapat jumpa dan bergambar dengan dato CT

Okje minat dgn Dato CT ni tau QR....
Macamana boleh dijemput tu....cer share sikit...

wahhhh bestnye....acaner dpt jemputan tu ye?

bestnya dapat join event camni..
dato ct memang cantik kan..geram tengok dier..haishhh..
lama menyepi ni..tak sihat ke??

Seronoknya dptnjmp dato ct..sy pun minat die jugak

wahh..glemerss..dapat bergambar ngan retis no 1 malaysia lagi.. demam2 pun puas hati..hahaha..

semoga cepat sembuh ya..

wahhhhh sampai demam seminggu memang seronok sangat la tue hihihi

rezeki ape tue? saya pulak yg teruja nak tau hihihi

entry 2bln lps la ni..
tu psl demam2 ye..jumpa dato ct..
lawa tul dato ct..
maknan sedap2 la..
eh cm mn Qaseh dpt join event ni?

wahhh..bleh kongsi berita gembira itewww ;p syok dpt jumpa tok ti ek..

Alahai comelnya gift utk tokti dari ciksu. Betul2 ciksu face to face dgn tokti ye. Hehehe... Tokti cantik la. Dia maintain je dari dulu kan. Cuma lepas kawen dulu je dia berisi sikit.

manisnya mak iti...lembut je muka dia..jeles laa nas tgk gambar2 nie...ish3,..hehe..

p/s: jgn lupa follow sy blek http://morn26.wordpress.com

jelesnya ciksue!nana dulu minat sangat2 dato' ct.siap gunting gambar2 dia dlm paper/mjlh,heee....memang teringin nak bergambar dgn dato' ct...xda rezeki lagi...dapat tgk dr jauh je ritu kat pwtc :(

p/s: ciksue,ada berita gembira ke ni?heee...tahniah in advance ciksue!!!!!!moga ciksue baik2 aje...:)

alala.. sampai demam ye Ciksu .. bestnya dapat bertentang mata tu kan :)
Ros doakan semoga semuanya baik-baik saja :) tak nak share ke denggan Ros ? hihi..

Bestnya dapat beramah mesra dgn tok ti.

sukenya tgk muka ciksue bila dapat jumpa dato ct...hepi ye

salam QR..
alhamdulillah..dpt jgk ftf dgn retis pujaan...seronoknya...

hihi..cik su ni comel orangnya..suka tgk. :)

Nak ikut jugak. Nape x ajak.

demam pun demamlah janji apa yang dihajati dapat.. ;)

Akak pun mmg peminat Ct.. masa zaman sekolah sekali sekala dikatakan orang muka ada iras Ct akak seronok betul. Kalau dapat jumpa Ct live mcm ni..mmg akan tak lena tidur rasanya..

saerah takde ek? :)
bestnya la hai... mau senyum 7hari7malam hehe

perghh..mmg betul2 depan matakan..jgn kata depan mata, siap bertentang mata lagi..

patutlah ciksu demam....hihih

a'ahh muka dato ct cantik manis ada jugak yg jenis cantik garang
selalunya jenis cantik manis nie yg sejuk mata memandang =)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF