Salam Isnin..

Alhamdulillah.. 

Malam hari baru dapat membebel di blog kesayangan.Hihi. Tup tup dah masuk bulan Mac kan. Cepatnya lahai masa berlalu meninggalkan kita.

Petang tadi hujan lebat + angin kencang. Syukur. 

 Hujan yang turun bagaikan mutiara.. 

 Lega pokok2 dapat air

Alahai tengah2 dok layan drama Bila Joyah Mula Goyah tertarik pulak dengan sofa yang jasmin hamid duduk tu. Hihi. 

Sofa dia sama dengan sofa saya la. Tak da la sama sangat cuma sama dari segi. Moh tengok sendiri. Kikiki. 

 Cumanya yang tu 3+2+1

Sofa saya L shape. 

Sangat sangat suka dan berkenan masa mula mula nak beli dulu. Saya beli di kedai perabot di Giant Plentong, JB pada bulan 3/2011. Tahun ni genap le 3 tahun sofa "zebra" ni bersama kami. Ramai yang berkenan dengan coraknya. Hihi.

K la. Tu je nak bebel. Tengah layan Projek Memikat Suami + Bila Joyah Mula Goyah. Haha.
Apa kesah. Remote daku yang punya.

Daaaaaa. 


Previous
Next Post »
32 Komentar untuk "Salam Isnin.."

Ha, lawa tu sofanya. jenis kain kan? kami sementara ada anak kecil ni kena elakkan beli jenis kain, kalau tak ari2 tumpah pelbagai benda payahla..

Lega semalam dan pagi ni hujan, semoga kesan jerebu akan berkurangan kan. dah ramai yang mula sakit di sekolah tu nampaknya..

kalaulah en hubby banyak duit macam hubby Joyah tu hehe....

semalampun kat sini hujan.. pagipun hujan.... syukurkan.. sejuk sikit duniani...

hahaha...sama la plk ye...kfieda duk lyn projek memikat somi dgn bukan aku tak cinta..sama la ada aku kesah...remote aku punya kan..hihi

kami pun layan drama ni jugak mlm tadi. dlm pada babak serious dan sedih tu, ada jugak selit lawak. hahaha

Kat sini tak hujan lagi QR..... mendung tapi tak hujan...2 hari semalam je hujan tapi tak lebat!
Malam tadi tgk gak cerita tu ...lawak si anak Ngasri tukan...
Wah masuk TV le ye kome punya sofa hehe

lamanyer xmai mlawat blog ciksu ni..hehe..

salam kenal ;)

mmg cantik sofa zebra tu..nmpk lain dr yg lain.

amboi...cntiknya sofa..kalu hubby sya tgk ni mesti suka...

alhamdulillah.. hujan rahmat...

Alhamdulillah...rata2 bumi malaysia nie di basahi ngan hujan smlm..Amin...:)

salam QR..

alhamdulillah..kat pj ni pun hujan lebat dari semlm bawak ke pagi ni..
syukur sgt2...
lawo kerusi uols.. suke tgk.. :)

haah lawa la sofa ciksue, mesti best lepak atas tu sambil nengok tv :)

betul la ciksu. sofa zebra ciksu ni cantik. kalo dh 3 tahun tu agak berjasa jg la ye.

bila joyah mula goyah macam best je...

Akak pun gembira sakan bila tengok hujan turun. Lega sangat rasanya. Tapi tulah dah dua hari air kena catu. Macam nak nangis rasanya dok mengumpul air nih!

Cantik sofa Ciksu. Akak ada anak kecil kalau bersofa gitu, confirmed mmg ada additional lukisan abstraklah nampaknya.

Huhuh.. 3 tahun pun masih elok lg cik su.sofa rmh saya dh terkoyak jahitannya.tu yg x best beli sofa pvc

hujang yang sangat di nanti nantikan. heee

lawa aih sofa CikSu...ala2 kuda belang giteww tau..

**Ai kan ari2 remote ai yg pnya..hahahahha ok daaaa

Layan sekejap je citer tu... Paatu tido kn anak2 sekali dgn mak tertido... Hehe

Alhamdulillah...turun gak hujan.

Memang cantik lah sofa ciksu nih.

Hihi..layan TV ye sis...
memang lawa corak sofa tu..akak pun suka klu corak2 mcm ni..:)

tetiba tersama plak ek? heee....cantik pattern nya

lama tk jengah Qaseh..
sihat ke?

sn hujan dh ye?
penang ni tk hujan2 lg la Qaseh..
panass...minta2 hujan la sini satu hari nnti..

mmg cantik sofa..akak pun bknan..
hahaa lucukn citer joyah tu..kalaulah en.suami akak kaya gitu..suka2..tp bab main pompuan lain......owh noooo.......nauzubillah!!

kebetulan boleh tersama pulak ye Ciksu coraknya.. Zebra lagi tu :)
ALhamdulilah dah hujan ye kat sana?.. kat sini belum hujan lagi CIksu...

kat ipoh ni hampir sebulan tak hujan. Ya allah, panasnya Allah je yang tahu.

lawa la sofa ciksu.. =)

Bagi jaa.... sofa design sofa sue lagi lawa berbanding lam tv tu.... sungguh ni ...

beza warna je sofa tu kan.. :)

tapikan, cantik lagi sofa ciksue..hehehe

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF