Sepak Takraw Lagi.Hihihi.

Thailand vs Korea

Berlintas langsung dari Stadium Titiwangsa, Kuala Lumpur. Ece ce wah :)

Macam biasa le aktiviti dihujung minggu. Kebetulan pula ada games sepak takraw kan. Makanya kena la jadi peneman setia kekasih hati kawe. Rezeki si dia la balik ’weekend’ dapat tengok. Muahaahaaa.

Meh tengok 2, 3 keping gambo ye. Layan.

cantik pula ’lighting’ berbentuk bola takraw tu

warna warni & agak membingitkan telinga. huhu.

Kalau uols pon nak tengok juga, silalah tekan channel 801 di remote uols.kehkehkeh.

ppssstt: Agak mengejutkan mengenai berita tentang pesawat MH370. Sama sama lah kita berdoa semoga segalanya dipermudahkanNya. aaamiin.




Previous
Next Post »
18 Komentar untuk "Sepak Takraw Lagi.Hihihi."

Tulah, dah lama duduk dpn tv tunggu khabar dr pesawat ni.. mmg terkejut ni..

peminat sepak takraw nampaknya.. meriah kalau tgk se diri ya..akak tak pernah ke stadium.. sekali2 kalau tertengok tv tu adalah. Syok ya dating

meriahnya.. mcm pentas utk buat konsert lak..

zaman sekolah saya dulu dulu selalu gak tengok abah main sepak takraw...

dulu minat jugak tengok sepak takraw masa ada sukan sea :) hihihi.. sekrang ni biasa2 je.. lebih kepada bola :)

minat betul cik abe dgn takraw ek ;p
mmng tekejut kan kehilangan pesawat MAS ni..sama2 la kta doa yg terbaik..

Wah.. Mnat sepak takraw ea...
Salam hujung mggu..

yang mawi dgn shuib sepahtu main tu dalam istaf ni ke? tak sempat nak tgk,.

salam QR..
tgk liv ekat tv ke kat gelanggang takraw? eheh.. :)

btl tu.sama2 doakan yg terbaik buat Penumpang pesawat MH307

salam QR..
tgk liv ekat tv ke kat gelanggang takraw? eheh.. :)

btl tu.sama2 doakan yg terbaik buat Penumpang pesawat MH307

Memang minat sungguh ni....siap buat lintas langsung lagi hehe

minat ye ciksu tgk sepak takraw... akak ni kdg2 bole la jugak tgk sbb cik abg akak pun suka sukan..

ya Allah kurniakan ciksu cahaya mata ..aminnn

Ciksu, rumah akak memang takda Channel sukan. Dah namanya kaki bangku, kaki sofa semuanya. Memang channel pun ikut memasing punya aktiviti kuak lentang atas sofa :)

Sampai gi stadium tengok perlawanan sepaktakraw, memang hebat Ciksu ni. Kalau bagi akak free ticket sekalipun, kemungkinan akak akan tidur sebelum perlawanan bermula.

hebatnya ciksue boleh layan takraw dgn cinta hati.. mcm mana la husna nak layan bola nnti kalau diri dah x minat.. -.-

Jarang pompuan suka tfk takraw ni... caya la sue!

nur setakat tengok bola sepak live pernah...tp takraw, belum lagi..heeeee

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF