Awanazstyle Muslimah Shop

Alhamdulillah, rezeki menang MEGA GIVEAWAY INTANBERLIAN 2014 bulan Februari haritu.. hadiahnya selamat sampai ke tangan saya pada bulan Mac lepas.. itupon kena pergi ambik sendiri di Pusat Pos Laju Kuala Lumpur, Jalan Tun Sambathan.. sebabnya masa pos laju datang hantar tak da orang kat rumah.. dapat surat cinta makanya ke sana la kita.. hihi.. 

Saya menang hadiah dari Awanazstyle Muslimah Shop.. terima kasih buat Awanazstyle Muslimah Shop selaku penaja & terima kasih juga buat IntanBerlian selaku penganjur.. semoga bertambah murah rezeki mereka.. aamiin :)

Hadiah apa yang saya dapat? Tadaaa.. 


Sehelai baju Keisha Couture saiz M.. sangat2 selesa dipakai.. kainnya lembut giteww & yang penting tak panas bila memakainya.. labuh bajunya sangat memuaskan..
cuma lengan bajunya singkat sikit.. 


Dipadankan bersama Palazzo hitam.. sangat2 la sesuai.. apa yang penting saya selesa bila memakainya.. besar + longgar je.. hihi.. 

Kalau uols nak tengok pelbagai jenis pakaian muslimah yang menepati citarasa, jemput2lah singgah ke
 FANPAGE AWANAZSTYLE MUSLIMAH SHOP

ppsssttt: ada satu lagi surat cinta dari pos laju.. nak kena ke PPL, KL lagi la ni nampak gayanya.. huahua





Previous
Next Post »
26 Komentar untuk "Awanazstyle Muslimah Shop"

bertuah ciksu dpt baju yg muat dan kena dgn taste ciksu.

Alhamdulillah, congrats Cik Su, Farah tumpang happy untuk Cik Su, rezeki Cik Su tu...

wah! cantik baju tu sis..padan bila pkai dgn palazo kan..
tahniah ya..:)

Tahniah dari kakak.
Memang cantik coraknya padanan dgn pallazo memang ngamlah:)

tak kesahla brp kali pun dpt surat cinta tu, janji hati berbunga2 kan....bila nak saiz s -m semula ni...

Tahniah menang GA...
Cantik bila Ciksu pakai... ^__^

bunga tu siap dapat sekali ke? hihi...if kain nya sedap mmng selesa la kan..

Tahniah.... rajin masuk GA x rugi.... mcm sy ni malassss

comey ciksue kita ni
alhamdulillah, murah rezki dapat hadiah best :)

salam Qr..
cantiknye..molek ..sesuai dgn cik su :)

wah cantik tu, tahniah yer atas rezekinya !

Rezeki masyukkkk yeh QR.... amboi siap posing ngan bunga nampaknya....hehe...nk gi mana tuuuu

wahhhh tahniah dear. sonok kan bila dapat hadiah. klu selalu dpt lg sonok kihkihkih

Tahniah. Cantik baju mcm tuannya juga.

Tahniah.. sesuai pakai tu. Bolehla beli lagi dr kedai ni

cantikk..!

Murah rezeki ciksu.. :)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF