Cek Nuffnang Ke 2

Alhamdulillah... cek Nuffnang buat kali ke 2 dah selamat sampai ke tangan saya... 

Inilah amaun yang saya dapat... 

Kalau tahun lepas saya dapat hasilnya dari per klik sahaja... untuk hasil 2014 ni saya dapat hasil dari perklik & BE/ CPUV juga... tahun 2013 baru merasa dapat BE/ CPUV ni...
setelah sekian lama berblog... penantian yang amat memeritkan tapi alhamdulillah... hasilnya pasti memuaskan hati... 

Terima kasih Allah, Nuffnang & seluruh rakan blogger yang sering nyinggah ke mari... tanpa kalian siapalah saya dalam dunia blogging ni (",)



Previous
Next Post »
45 Komentar untuk "Cek Nuffnang Ke 2"

wow bestnya. akk x pernah dapat pun.

alhamdulillah...tahniah ciksue:)

taniah akak^_^
miza klik3!!
hehe :DDDD

alhamdulillah.. tahniah sue.. :-)

smoga dimurahkn rezki..
boleh belanja cha makan mb nnti. ahaks

syukur gitu..akak baru nak bermula,masih hijau lg dlm dunia blog ni..tahniah QR

alhamdulillah...rezeki...
selamat berkenalan...tQ singgah blog kite...kite datang kunjung balas...hiks...intresting blog...

Kira macam duit free aje kan CikSu. Alhamdulillah rezeki yg tak ditunggu pun..

tahniah atas rezeki nyer... done clik2 nuffnangx 2 kat sini yer

alhamdulillah,
banyak juga ratus2 tu
:)

oklertu tahniah.. akakpun bulan aprilni okler sikit kot idak cam tak jalanjer.. syukur apa adanya...

yeahh boleh wat shopping ni ;) shopping baju raya...

syukur alhamdulillah..tahniah.. :)

hai cik sue..lama tak terjah blog cik sue..hihihi..knon2 bz.. ;)

Alhamdulillah...rezeki kan sis...tahniah...:)

seronok kan boleh cash out... hehe.

X pernh merasa gk.
Br start blog gak.. berapa lama ni su?

X pernh merasa gk.
Br start blog gak.. berapa lama ni su?

tahniah QR!akak masih baru lg..baru 3bln..byk lg kena bljr..

Alhamdulillah rezki.. dua kali, dapat juga kan... sambil tambah kawan

rezeki su..kami akan terus support..in sha Allah

Banyak tu Ciksu. Boleh buat beli persediaan raya nanti :) Tahniah buat Ciksu dapat cheque lagi dari NN.

Assalamualaikum kak, taniah. alhamdullilah syukur. murah rezeki. bestnya earning mantap. hehee~~~

Salam QR..

alhamdulillah.. murah rezeki..
lps ni blh la nertambah aktif lagi kan.. ^^

tahniah..

Alhamdulillah..rezeki cik su.tahniah ye...

Samalah thn 2013 baru mula dpt cpuv hihihihi...

alhamdulillah.. dah dapat pun ye..

Alhamdulillah. Rezeki blogging. Akk masih kumpul lagi.

Tahniah QR bolehlah enjoy beli kasut tu hehe

alhamdulillah....moga kita sentiasa dihujani BE lepas ni..amin..!

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF