J’Rice

pernah dengar jenama atau produk J’Rice ni?

kalau jawapannya belom lagi.. meh sini saya nak perkenalkan..
 saya kenal dengan produk ni pon masa pergi Halfest tahun lepas.. 

J’ Rice mengeluarkan produk2nya yang berasaskan beras perang.. dikilangkan di Jabi Rice Mill Sdn. Bhd.. produk dari Kedah ni.. Jabi ni dalam kawasan Pokok Sena.. tak jauh la dari kampung saya.. hihi.. 

macam2 jenis produk dok ada.. 

ini yang saya beli & rasa.. ada perasa kari, keju & ayam.. paling sedap perasa kari (",)

apa rasanya?
rasa macam makan snek biasa juga tapi lain sikit la rasanya.. bezanya cuma dihasilkan dari beras perang.. 

mmmm, kalau uols nak rasa jugak boleh beli di Tesco bahagian produk IKS tu.. sebab saya pernah sekali ternampak masa pusing2 kat Tesco Extra Ampang.. harga pasaran boleh tahan la juga maheinya.. sebungkus RM4 lebih la..

antara kebaikan beras perang terhadap kesihatan kita..


kalau uols kurang suka snek ni, uols boleh cuba Bijirin Sarapan Beras perang, Bubur Segera Beras Perang, Rice Purff atau Serbuk Beras Perang.. 
tepuk dada tanya selera nak makan apa.. hihi (",)

psssttt: cantik tarikh hari ni kan 14/4/14.




Previous
Next Post »
28 Komentar untuk "J’Rice"

Wahhh perkongsian yang menarik heee :)
NEW ENTRY: Siapa Betul Ni ?

idak pulak penah dgo.. rasa mcm biskut beras 2 la ye kak

oo akak org pokok sena rupanya :)


:D

x pernah dengar lagi.. mgkin sbb x pernah lagi shopping beras kot.. :)
menabung inti sini. :)

saya suka biskut oat jer skrg ni.. x perasanlah ada jrice ni kat kedai...

pokok sena... mak aihhh... jauhnya...

K.atie selalu g area pokok sena...Nanti nak cari la..cam sedap tuh!

mahai, sedap dan berkhasiat takpe kan sue, berbaloi :)

ist time KA tau produk ni, nnati nak cuba2 carilah !

Tak pernah dengar jenama ni, Ciksu. Tesco Extra Ampang tu rajin juga menapak. Boleh gi tengok-tengok dan cuba-cuba mana yang patut.

Tak pernah tgk lagi produk ni sis.. tak taulah ada kat Sabah ni atau tidak....

Macam tak pernah dengar nama beras ni. Hihi. Jenis makan beras siam je kami ni. Sihat badan kalau amalkan beras perang ni ya.. insya Allah cuba makan secara sihat lepas ni.. bukan bermusim je..kena jadikan amalan

beras perang nie bagus untuk kesihatan. bagus untuk otak jugak. akak bagi Fateh Uwais tue makan beras perang. usaha nak jaga otak dia hihihihi

salam ciksue...

alahai dah lama akak tak singgah blog ciksu ni, bizi sgt2 sekarang ni..cik su sihat tak?

Ya Allah..kurniakanlah cahaya mata buat ciksu..amin

x pernah perasan plak jenama ni... nanti pi tesco nak tengok2... ^__^

hihi..nana 1st time dengar..owh..mahal jugak...takpa janji berkhasiat kan ciksue

oh ye ke? ni first time dgr... boleh try cari ni...

kadang2 suka ngan produk2 ginikan.. tapi bila kita dah suka nak dapatkan balik tu punyalah payah bukannyer der jual kat pasarraya beso...

Tak pernah dnga lg psl jenama nih

Menarik jugak konsep produk ni berasaskan beras perang.

Xpnh lg dgr jenama ni cik su..cik su bgtau ni bru tau...

Selalu dengar pasal beras perang ni cuma tak pernah rasa dan cuba...

nur slelau jugak ke tesco..xperasan pulak snek ni.. nanti bila2 nak tengok betul.. :)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF