Menang Keychain

alhamdulillah.. menang hasil dari joined GA di blog Nazirah .. 

tima kasih dik.. semoga makin murah rezeki.. aamiin :)

dapat keychain comey ni.. buat koleksi lagi le.. hihi

pppssttt:  bila la agaknya nak ke PPL, Jalan Tun Sambathan ni.. jauh benor.. memang kena naik LRT le kalau nak ke sana.. tak lalu kalau naik moto atau kereta.. naik kereta mau sangkut jem.. naik moto jauh + bahaya.. tunggu la bila cik abe free, boleh gi jenjalan kat Parkson baru buka di Kl Sentral tu.. hihihi..


Previous
Next Post »
27 Komentar untuk "Menang Keychain"

wahhh best nya banyak menang hadiah ek...leh wat koleksi

..bb bln 6 baru blk sabah ;)

tahniah kak sue..

pssttt..ajak la iman skli kalau nak pi

Alhamdulillah rezeki, tahniah CikSu...

wahhh,,, tahniah. semoga dimurahkan rzki sntiasa..

;-), tahniah akak, alhamdulillah dah sampai...;-)

Tahniah Ciksu. Berkat orang rajin join GA, mesti sangkut gak. Ciksu nak tanya sikit nih, PPL tu apa? Rasa macam tak tahu aje shortform ni...Kalau NuSentral tu hah, tahu ler :)

Alhamdulilah, tahniah, rezeki tue

tahniah cik su...

Ya Allah..moga terus murahkan rezeki buat ciksu dan berikan ciksu cahayamata yg sihat dan comel..aminn

alhamdulillah rezeki...tahniah... :D

Saya perasan, murah rezeki ciksu sejak akhir2 ni kan. Hehehe.... Untung ciksu ni, bertuah.

Ni la rezeki yg lg 1 ye..tahniah cik su..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF