Bidadari & Herbal Rimba pilihan kami..

bila habis je minum Air Buah Zuriat tu,
 kami ambik keputusan untuk cuba supplement lain pulak.. 

ye la buah zuriat tu pon dapat sebiji je kan.. nasib le ada simpan yang lama.. heheheh.. nak lagi kena la order dengan sesape yang nak pergi buat umrah atau haji.. mmmm, macam lambat je kan.. kena carik inisiatif lain la.. 

so, kami pilih produk Bidadari untuk saya manakala untuk suami 
Herbal Rimba. uols pernah lihat sebelum2 ini atau pernah cuba?



Bidadari 
saya cuba produk Bidadari atas inisiatif sendiri selepas terbaca di blog mana ntah.. lupa dah.. nanti kalau ingat saya inform balik dalam next entry oke :)



Herbal Rimba 
produk Herbal Rimba dicadangkan oleh admin page senang hamil..

cerita lanjut mengenai kedua2 produk ini, next entry la ye..
 ngantuk sudaaa ^_~ 


Previous
Next Post »
26 Komentar untuk "Bidadari & Herbal Rimba pilihan kami.. "

usaha je mana termampu
doa dan tawakal jugak

ciksu..nk cuba berurut tak? tp orgnya kt kelana jaya...

Next entry yea,,nak tahu jugak..

Moga2 membuahkan hasil ya sis.. InsyaAllah..jgn pernah putus asa...

sangat kagum tgk usaha cik su smga ada hasilnya ek ;)

inshaallah usaha mebuahkan hasil...

salam QR..
oo..pernah dgr nama..tp tak baca lebih lanjut..
semoga usaha kali ni memberikan rezeki buat cik su dan somi :)

baguslah kalau ada inisiatif lain..:) semoga berjaya ciksue..

haah kita usahalah setakat termampu,selbihnya kita doa sama2 yea sue..insha Allah moga dikurniakan zuriat :)

usaha..ikhtiar dan tawakkal..insyaallah..
yang penting tenang..jangan fikirkan sangat..in syaa allah..jika diizinkan Tuhan..harapan dan impian QR untuk bergelar ibu akan tercapai

Semoga terus tabah dan teruskan berusah hgga berjaya..

salam QR..

hihi.gegeh cma buat ni.. dah siap tau.. :)

http://shiemacma.blogspot.com/2014/05/liebster-award-from-cik-su.html

yang penting, kita usaha,,in sha Allah,.akan berhasil 1 ari nanti

Moga ada rezeki bt ciksue ye..amin...

semoga cepat dapat zuriat....

ehem....usaha dan doa ya, insya Allah berjaya ciksu dan suami dapat anak sendiri

penah dgr nama tu tp xpenah jumpa lg!ciksue ni petua yg akak dgr dr rosham nor,katanya kwn dia dah kawin lama tp xdpt2 ank gak..dua ari sblom abis period,ciksue kena mkn nenas byk2 biar kuar darah2 yg tertinggal..inshaallah,try ya..

takpe cuba je ape pun. janji kita usaha selebihnya semua kuasa Dia. moga berjaya :)

Herbal Rimba tu ada baca testi kat page senang hamil tu..

Bidadari rasa mcm pernah makan, sekarang myra dok minum Harum Malam, Ephyra dan juga Shaklee..heheee

Bidadari tu pernah dengar dan pernah makan dulu dulu...dia campuran kurma dan madukan cik Sue....sedap dan manis ! Yg Herbal Rimba tu tak pernah dengar

harap cik sue konsisten ... bidadari tu saya suka .. sy pun pernah makan hihihi mmg ummpphhh

jgn bputus asye sue.. selagi ada jalan, terus mcuba..
apa y [penting sentiasa ikhtiar & tawakal pd alalh swt.

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF