Bluberry Cheese Tart...


Sedapppppp sangat.. blueberry cheese tart ni..
terasa keranggupannya..
terasa cheesenya..
cumanya jem blueberry tiada sebagai intinya..
sekadar hiasan di luaran sahaja..
tapi masih boleh diterima..
satu bekas tu nam hengget sajok
boleh la kan @____^

Nak sangat merasa blueberry cheese tart.. nak buatnya tak berapa ghajin.. ^____~lagipon bukannya nak makan banyak.. just nak rasa rasa je.. boleh giteww !!!!
ala setakat melayan anak tekak yang teringin bebenor ni haaaa.. kengkonon macam ngidam. gituuuuu ^_^


Previous
Next Post »
26 Komentar untuk "Bluberry Cheese Tart..."

memang kesukaan saya apa saja yg ada keju.. hehe

hehe..timm pun suka jugk! g bakery beli seketoi 1.60 sen..hehe..tpi tringin nk blajr buat..boley buat beniaga..hehe..

kan..
nk mkn tu x padan dgn nk buat,ececece ayat lazim tuk org yg rajin.muehehe

**Cik Su,nti ai nk ikut akak ai g Vietnam lg..ai nk cari kacang teratai yg Cik Su cakap tu :)

Tak pernah rasa... tapi nampak sedap tu... yumyum ...

memang sedap kalau ada inti blueberry jam tu ciksu :)

sedapnya...tart ni klu kena gaya mmg sedap.bolehlah nk mkn sorg je..klu buat sape nk perbihkan ye tak

renyah nak buat cheese tart nie. pernah buat dua tiga kali. kali ke tiga baru tau cara yang sebenarnya. biasa la akak nie kalau benda baru nk buat pestime mesti tak berapa nk jadi hikhikhik

kalau untuk sendiri makan tka ramai nak dijamu, mmg la better beli jer kan kalau dah terasa kesedapna dia tu.

akak pun suka makan ni tapi nak buat memang tak rajin..

dulu akak suka beli ni, sedap sebab suka cheese

huhu..tgh diet sakan ni, nk elak makan manis2..tp kdg2 ngelat jugak. hehehe

klu nk buat mkn msa senangnya beli je la kan..terus bleh ngap ;p

tak pernah rasa cheesetart,cheesekut,cheeseleleh..dan seangkatannya.....sebab...nana tak suka cheese,hihi^^

akak punya pevret ni!sbb tu la bdn akak kembang semangkuk dah now!!!kiki..

akak punya pevret ni!sbb tu la bdn akak kembang semangkuk dah now!!!kiki..

takde inti blueberry tu agakknya sbb kecik sgt kot. Tak muat nak letak dlm cheese tu.

Akk pun suke. Baru je oder cistat ni 50 pcs nak collect ahad ni

saya suka..suka beli 1 bekas, simpan dalam icebox..hari2 makan samapi abis..

My peberet tu..hehee
myam nyam :D

Jarang beli tart ni Cik Sue...entah kenapa .....kurang suka kot ...tp layan je kalau ada depan mata hehe

Kalau pergi KLCC, mesti saya beli kat Roti Boy. Memang menjadi idaman kalbu ni. 6 keping ni saya seorang pun boleh habiskan :)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF