Entry khas buat Mama JJ

menjawab pertanyaan Mama Jj dalam entry Oat Chocolate Choco


beginilah ghopenya oat chocolate choco tu..
 amacam sama tak!! sama tak!!
kalau sama, nanti share2 le resepinya.. 
boleh buat biskut untuk santapan di hari raya pulok ^____~

sebelum tu, sama2 lah kita mendoakan semoga mama jj dipermudahkan hendakNya untuk lahirkan adik Jj.. aamiin.. 








Previous
Next Post »
28 Komentar untuk "Entry khas buat Mama JJ"

selamat malam..syira singgah sini :)

ingatkan pulut kunen tadi muahahaha entah la tak dapat imagine ghase walaupun ghuper dia dah nampak, alaaaa banyak berlambak resepi google jer chewy oat bar hehehe i myself selalu beli jer jugak kalau nak terasa sihat tapi rega tak la semahal yang kat malaysia tu.

psstt baru balik dari klinik ni, sumer ok cuma baby nak santai lama sikit dalam ni hehehe. thanks for the prayer dear.

Hi Cik Sue.. Sya singgah sini.. Lama dah tak bw.. :)

Insyaallah semoga mama jj dipermudahkan,fenomena sungguh oat chocho ni skang

mula2 tengok gambar tadi nana ingat roti jala..heeeee.....huu...lamanya tak makan roti jala....

1st time rasa OCC ni,memang sedap upenya ciksu....macam biskut nestum je rasa dia.sedap..=)

dah nak bersalin ek, semoga dipermudahkan segalanya

Sama lah tu.. cuma warnanya kuning sgt. Akak ingat roti jala masa mula2 tgk hehe..

khas buat mama jj je ke ciksu?pasal akak xde ker?huhuhu...

Amin,. moga dimpermudahkan untuk mama Jj..

Ciksu, A Mart ni kat area tampoi.. :)

Utk tatapan orang jauh kan. Kalau nak poskan ke german sana mmg hancur lerai jadinya

Tak faham, tapi akan faham nnt kalau baca entry terdahulu. Heheh..


Ciksu, boleh tak tinggalkan alamat ciksu dgn nama penuh kat komen blog saya. Nak post comforter baby. Takleh whatsapp sbb saya tertinggal henfon hari ni.

buat sdiri?
pandainya
boleh di komersialkan

aduii mmg sedap oat ni.. teringin lah plak..hehe
Moga semuanya selamat ye Mama JJ..amin! :)

sue buat sendiri ke oat choco ni :)

hehehe, anak2 KA mmg cukup suka ni !

huhu..raya thn ni msti kt umah masing2 ada biskut choco oat ni kan..

sedap je kan...

semoga di permudahkan semua urusan mama jj

nak buat????? kihkihkih iols tak rajin lagi hikhikhik *tue yg blh gelak je :p

salam QR..
uh..tak pernah tgk..pertama kali ni.. tp oat choco tu pernah mkn..sedappppp

kite igtkan roti jala td hehe..mmg kuning gitu ke? atau flash kamera ni?

Aah mmg cam rupa roti jala la. Tp akk klw buat roti jalab suka buat kaler hijau. Cantik dipandang sedap dimakan.

lah..comelnya..
igtkan bentuk keping..>_<

Eh..nmpk mcm kuning plak..ayut punye putihje

Ooo inilah yg katanya pulut kunen tu yeh.....hehe mcm sempritlah pulak

Oh, ini rupanya yang menjadi tekaan silap semua kawan-kawan tu, Ciksu. Memanglah tak nampak macam oat choco sebab warna kuning tu :)

Lor igtkan pulut...oat choco memg sedap

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF