Hahahaaa.. macam macam la uols ni..

semalam saya ada publish entry gambar oat chocolate choco.. 
udoh macam macam pulak komen uols.. hahaha.. sabaq je la :) punya la gigih saya ambik gambar oat chocolate choco tu.. sambil tersenguk sengguk la menahan mata.. sebab mengantuk sesangat >;<

boleh mama jj kata "pulut kunen" ..
ummi iman pulak kata "roti jala"..
sama dengan Nanakimie pon kata "roti jala" jugak.. 
apa pon tak boleh ^_~

tak kisah la apa apa pon.. 
ater saya guna kamera hp je pon.. pastu terguna "flash".. 
itu yang nampak macam kekuning kuningan tu.. 
janji uols happy.. saya okje :)

mmm,  sebenarnya tak berapa ghajin la nak buat entry.. ni saje je.. 

daaaaa (",)


Previous
Next Post »
22 Komentar untuk "Hahahaaa.. macam macam la uols ni.. "

Die punya tak rajin tu sempat jugak up satu entry..

Haha... apapun bley la... ciksue

Kedtgan kwn2 ke blog kita walau hanya komen yg pendek mmg menyeronokkn

Salam kenal..
oat.choco tu tkde rasa coklat.pun kan..

hahaha..! bestkan baca komen :)

Hahaha..patut pun akak tgk semacam je gambar dia..sbb yg akak mkn color putih krim2 gitu...hehe..

Ha ha ha. Apa apa pun boleh lah ye. Alahai. Lamanya akk x singgah sini. Macam macam hl yang berlaku menyebabkan akk kesuntukan masa. Lepas ni ok dah kut. Insya allah

hahhaha..tu la memula tgok pun dh rupa roti jala pun ye gak ;p

salam QR..
hihi.kdg2 komen rakan2 blog tu la yg buat kita senyum sorg2 menghadap lappy.. :p

hahaha..pulut kuning pon boleh..>_<

hahaha..pulut kuning pon boleh..>_<

org nak balik kampung bercuti mmg le tak berapa rajin nak update blog ye. hii.

memang betul cam roti jala..kalo tak bgtau tu oat choco tu..memang ingat roti jala..

Hihihi...bentuk ye dah ala2x kot...dh ingt mknan lain...

psssttt semalam jumpa kat bilion oat nie harga dia RM8.90 je hihihihi :p

Macam-macam ditebak tapi bukan oat choco. Nak tergelak pun ada ni, Ciksu!

komen yang macam2 tu la yang buat kita tersenyum bila baca kan ciksu.. :)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF