Homemade Brooch


Cantik. Kemas ;)

Saya dapat hadiah brooch ni sebagai top komentar di blog HANYADIHATIKU. Terima kasih Mimie (",). Paling bermakna sebab brooch ni di buat sendiri oleh owner blog HANYADIHATIKU

Kalau uols nak tempah homemade brooch tu, uols boleh singgah ke blog Mimie :)
Oh ya, sebelum tu uols boleh tengok beberapa brooch yang menarik ni..

 nak yang bercorak pon ada

macam macam bentuk munge ada.

Apa yang saya boleh cakap, hasil kerja Mimie memang kemas. Ini yang saya tengok dari brooch yang saya dapat ni la.

pilih yang mana berkenan. pasti suka & puas hati :D

Mana tau kot2 uols nak jadikan brooch sebagai hadiah top komentar atau tanda saguhati kepada sesiapa.
Boleh la rodger2 Mimie nanti. Jangan lupa tau :)



Previous
Next Post »
28 Komentar untuk "Homemade Brooch"

tahniah ciksue.. cantik brooch tu..warna merah lagi..:)

hadiah dari husna memang tak sampai lagi ke?? :S risau jugak nih..

cantiknya....... kalau rajin dan berseni memang buat apapun cantik

wow.. cantik..tahniah ciksu.. hadiah utk ciksu deqla x pos lagi..aduyaii.. terlwt benar dah ni..tp jgn risau deqla ingt.. nnti dah pos deqla inform k..

wahhh! cantik2... suka brooch ni..Tahniah sis...:)

Tahniah Ciksu. Memang nampak cantik. Napalah tak habaq siang-siang. Puas mencari hadiah ni hah nak bagi kat you all semua!

jeles sungguh tengok orang kreatif ni.. comel2 je..

cantik..
kalau sy tak kreatif langsung

Myra ada beli brooch handmade ni, stok ada kat rumah... :)

Cantik + kreatip yg membuatnya tu kan :D

untunglah dia,untunglah dia.hehe..

wahhh tahniah. bagi sebagai doorgift pun sesuai kan. tapi untuk gegirl ajela hihihi

bestnya dpt brooch, handmade plak tu

letak kat kebaya atau scarf rambut pun cantik ni.

Cantiknya.. Rajin si pembuatnya..

waah..tahniah QR!akak pun bru belajar2 buat brooch munge ni...

cantiknya. murah rezeki org yg memberi tu.

cantik-cantik :) pakai dengan shawl kan...comel je ..

Tahniah cik su.. dapat brooch comey2 tu... :)

salam QR..
wah..cantiknya brooch!
tahniah ciksu :)

alhamdulillah.. akhirnya sampai juga hajat nak bg ciksu brooch tu.. risau tak smpai..hehe

Cantik okje pun dah pernah dapat brooch mung unge ni tapi bukan dari dia dari Cik Puan...

cantik la..rajinnya la ek buat sendiri..apa2 pun tahniah ek cik su..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF