Oat Chocolate Choco


Semua orang pakat demam oat chocolate choco ni.. mana2 je semua pakat dok promote.. sampai naik rambang biji mata ni haaa nengok !!!! 
nak dengan tak nak je kan ^_~

Kesahnya,
saya hari tu dah ditakdirkan bertemu jodoh dengan oat chocolate choco ni.. tapi masa tu tak beli pon lagi.. sebab tak da rasa nak makan.. so, kita wat tak tau sajok.. 

Memula tu terjumpa di perkarangan NSK WANGSA MAJU..
 ala, masa saya tengah sibuk dok cari tong air tu.. 
mamat tu jual sebungkus RM10..

Kemdian cik abe jumpa pulak di Pasar Malam Jelatek.. sebungkus RM11.. 
pon tak beli jugak.. hahaha.. sebab tak rasa nak makan lagi..

Nak dijadikan citer tak lama lepas tu tetiba teringin pulak anak tekak ni nak merasa kesedapan & keenakkan oat chocolate choco ni.. alahai.. saje je kan.. nak menguji..

Kami pon pergi la tengok dekat NSK Wangsa Maju semula.. 
sekali tengok dah tak da orang jual dah.. haaa, tu la... 
awai2 juai mahai sangat kan.. sekarang ngko rasakan.. memang puas mencari la lepas tu.. huahua.. 

Nak dijadikan rezeki saya, 
sekali masa keluar dari Tesco Ampang tadi.. 
tetiba ternampak ada 


orang jual Oat Chocolate Choco.. 
itupon tadi terlepas jugak sebab tak berapa nak perasan.. hahaha.. 
sampai kena pusing balik la nak pastikan betul ke tak..
pastu terus je beli sebab serik dah nak mencari :P

Akhirnya, dapat juga merasa Oat Chocolate Choco.. sebungkus RM13
 :D


 sebungkus besar ni dok ada 40 peket kecik di dalamnya.. 

Apa rasanya oat chocolate choco?
sedap memang sedap, sekali ngappp je masuk mulut.. cumanya saya rasa macam manis sikit la tapi cik abe kata ok je.. mmmm, ntah la.. mungkin bukan selera saya kot.. tak kisah la janji dah rasa sikit kan.. puas hati dah.. (",)

Alhamdulillah... 


Previous
Next Post »
42 Komentar untuk "Oat Chocolate Choco"

ramai org promote oat chocolate choco ni ek. masa aku makan ari tuh (member punya), tak tahu lak pasal kepopularan benda nih.

ramai org promote oat chocolate choco ni ek. masa aku makan ari tuh (member punya), tak tahu lak pasal kepopularan benda nih.

Hha...akak pun dah terpengaruh. Mulanya tgl org kiri kanan kat sekolah tu beli akak buat tak tahu je..dah beberapa minggu diorang makan..beli jugalah.. nak merasa. Sedap kan.. tapi macam ciksu gak, akak rasa makan sikit ok la.. manis

Ros pun baru je beli last week kat A Mart.. Rm10.99 :)

kalau yg ni mmg manis sikit.. saya suka yg ade wheat .. kurang manis.. tp ada org ckp keras.. sy makan ok jer hahahahah

mmg ramai jugak dok update pasai oat choco ni sedap la, apa la..blum tringin nk rasa lagi..hehe..

haah ada satu jenis tu manis sangat n yang akak beli kat bentong tak manis sangat jenis lain :)

fenomena sekarang oat nih
kalau makan x cukup sepeket

mahal jugak dia jual rm13 tu. kt opis akak aritu, ada mini bazar, diorg jual rm15..lg mahal..lum pernah rasa pun lagi..dah order kat member, belum g amik je lagi

mujur dpt, Alhmdlh...

akak x kena dgn tekak, mujur... sbb nnt makin gems lak akak kalau suka ha3

fenomena skrg..sat lgi nk rya ramai la buat oat ni as a biskut raya ;p

oh kita lagi muda dari awak ye ciksu? jeng jeng jeng hihihi

sedap oat choco tue. saya lagi suka yg nie dari white koko tue. yg tue lagi manisssss

KA beli dah berpeket2 sebab anak2 suka, dulu rm 10 skang dah RM 12 , baru je beli lagi semalam untuk anak2 di rumah & along di asrama

akak dah pernah makan ni Sis..mmg sedap & suka sgt.. tapi tu lah kt sini mahal lah sis..1 paket rm22..:)

wahh! sedap nya.. sini rm1.60 sebiji sis.. sllu juga beli..hehe

owh dah jadi fenomena pulak kat malaysia benda ni skang yer, dia macam oat bar tu ker canner ciksue? saya selalu nampak resepi mat salleh duk buat benda oats ni, saya pun suka gak buat sendiri gaul2 jer sebab tak suka makan oat yang begitu sahaja kan. sama ker sama ker?

xpenah lg jumpa tu ciksu..oat ni akak xsuka sgt tp dah jd coklate ni xtau la..kena try ni

hehehe..yg awal2 tu lg murah..:p
kat sini husna tak jumpa lg oat choco nih..

Ha betullah ramai dok mkn oat ni... mcm nk try carik pulak...

owh! yeke...sedap ke?...bunda rasa bunda tak pernah jumpa n makan lagi chocolate ni...
nak cari jugak lah...

kt sini tak pernah jumpa lagi sbb tu sy tak pernah lagi rasa.hehe

aah,manis2 gitu kan ciksu...nana suka,heee...kalo kalau bancuh oat saja tu ntah tak boleh nak terima dek tekak....biskut macam ni ok=)

mmg femes la choco oats ni skrg ciksu. Saya pun tak pernah try lagi.

Biskut Oat ni sekarang tengah famous. Harga mcm2 depend pada margin seller. Kat pasaraya tertentu memang ada jual harga pun mampu beli

salam QR..
mmg sedap oatchoco ni..cma suka.... !

Time beli satu pek aje anak pulun makan x ingat. Lepas tu akk beli 5 pek terus tapi x nak pulak dorang makan. Ada 4 pek lagi kat rumah x bukak bukak tu. Haih la nasib.

biscuit oat ni dah macam brand di pasaran. harga pun blh tahan skrg ni. sbb terlalu banyak jenis banyak pilihan harga.

salam,
i have stok for oat choco & oat wheat.. rm10.00 / pax
foc delivery in kl
0133235858 wassap/sms

sedap bagi orang yang suka manis..tapi pada saya pon ok gak..

Salam..tumpang promote chocho oat biskut...dptkan harga retail n borong..
Watsapp sy laju2...0129712184
Cod: s.alam.klang.pj.kelana jaya.subang jaya.telok panglima garang.tq

Myra pun disebabkan promosi besar2an jadi teringin nak makan.. tapi tak terbeli jugak :D

Tulah tu .....apa yg sedap sangat entah......mcm nestum je rasanya....mungkin belum makan 10 kot...hehe baru makan segigit itu pun kawan anak bagi hehe

Saya pun dah 3 kali beli. Bagi saya sedap jugalah. Yang saya beli pun RM13 sepeket.

Saya dah beli tp yg 3rd tak abis abis lg

Saya dah beli tp yg 3rd tak abis abis lg

Dah belu kali ke3 pun...tp x abis lg

sy jual carton..whatsaap jika minat.free delivery kl n pj 0133652212

saya jual oat chocho(twinfis) n oat n wheat(cvmallow)
1 paket rm10.00
borong rm9.00/paket
whatsap saya 012-2358252 - area cheras n balakong

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF