Tips dan Info Untuk Hamil

Perkongsian dari entry TIPS DAN INFO UNTUK HAMIL

Saya taip balik ye.. selebihnya boleh baca sendiri di bawah.. 

Pantang air gas dengan kobis
kobis tu anak buah saya yang masuk sekolah tahfiz yang beritahu
suami takleh makan sebab ianya melemahkan something...


Jom singgah ke blog SHEILA SALIM.. untuk pembacaan seterusnya :)




Previous
Next Post »
26 Komentar untuk "Tips dan Info Untuk Hamil"

InsyaAllah semoga ada jalannya kan cuk su...maybe belum jumpa yg rasi kaedah perubatan tu...

tips yang bagus.. May Allah ease =')

assalamualaikum awak... terperanjat saya awak buat screen shot komen kita. hihiii semoga berhasil dan bermanfaat tips yang saya kongsikan. sebenarnya ada banyak lagi petua, nanti sy minta anak buah listkan ye.

usaha saja selagi terdaya
selebihnya serahkan pada Allah swt

tips yang menarik..teringin nak mengandung lagi..

terima kasih atas perkongsian..saya pon baru tahu ni

Prihatin sesama teman. Moga sedikit-sebanyak dpt membantu..

Baru tau yang pasal kobis tu...
Bagus ada info camni...
Xpe che su, teruskan usaha, tawakal & berdoa supaya dikurniakan cahayamata...
Tahun lepas sepupu k nrl yang dah 9 tahun kawin selamat melahirkan anak sulung... Dah banyak yang diorang usahakan... yang hosital pun ye, yang tradisional pun buat juga..
K nrl doakan juga tuk Che Su... :)

Bagus info2 utk hamil ni.. sama2 lah kita belajar..:)

Oo...patut la ramai lelaki tak suka kobis kan??

oo.. menariknya berurut masa period.

Kubis ni mak cik akak pun ada cakap yg tak berapa elok utk kita..rupanya ada kesan lain juga ya..bagus perkongsian ni.

Usaha, doa dan tawakal tnpa putus asa..

jangan stress..dan kuat semangat ye..eceh.. tiru ayat kak sheila balik je..:p

InsyaAllah... Berusaha selagi boleh.

insyaAllah, jangan pernah give up dalam mencuba ;)

teruskan berusaha ye..insyallah...ada reeki tu nanti

kt rumah ni mmg tak pernah beli kobis..kobis tu byk gila racun..klu tak caya cuba letakkt luar seminggu pun kobis masih segar..melainkan klu tana sendiri la kan..:)

bagus...saling berkongsi ilmu yang ada. insya allah la kan ciksue... usaha tu yang penting.

Cuba aje kan QR mana tau berhasil lepas ni melekat pulak...

Salam QR..
oo..baru tau psl ni.. suami kena elakkan mkn kobis jgk ke..? hmm..tenkiu sharing..

insyaallah..cik su, sampai masa, turn cik su pula menimang cahaya mata.. kembar lg tu :)
aaminn..semoga allah permudahkan...

insyaallah. lepas ni rezeki akak akan sampai... yakin ye kak!!

hah.. kubis?? kubis fav sy ciksu.. suami pun sama.. xtau pun tu salah 1 pntngnya juga.. apa2 pun semuanya atas rezeki Allah.. moga ada rezeki buat ciksu ye.. :)

Semoga usaha sue n suami berhasil

Good luck ciksu. Relax jer. Jgn stress2 ok. Abaikan apa kata orang.

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF