Buah Laici yang sodap :)

sekilo RM12

alhamdulillah.. dapat juga jamah buah laici segar..
isinya padat, sendat, gemuk2 pulak tu.. hihi..
manis cukup.. 
puas hati la.. 

sambil jamah buah laici sambil layan konsert akhir kilauan emas..
memang terhibur..
dah lama kot tak layan konsert2 gini..
ye la, lagu zaman sekarang semuanya tak boleh blah..


bila dapat tengok gandingan mantap artis lama.. puasnya hati..
nak2 gandingan rohana jalil & nassier wahab ni.. 
terkesima sekejap.. 
layan je lagu tu.. syahdu sangat.. 

tunggu minggu depan le pulok!!!
agak2 sapa la juara erk???
arip kah!!! hihihi





Previous
Next Post »
18 Komentar untuk "Buah Laici yang sodap :)"

nak pakcik arip menang!hihi....

sedak nyaaaa. payah nak beli buah ni. mahal. hahah dah lama tak makan. kalau makan pun. dapat dua 3 bijik je. org kasik.

Wah.. syoknya tengok tv sambil makan buah. Kat rumah kami malam2 macam itula situasinya. Riuh anak2 sambil rebut makan tu. Tapi musim ni tak beli lagi laici. Sedap ya. Nak kena beli juga ni.

assalamualaikum ciksu.. :)

saya tak pernah mkan buah laici fresh.. hihi.. nasib xde ngidam pun nak mkan tu..hihi
semalam pun syok juga layan kilauan emas.. tak sabar nak tunggu 3 orang tu lagi.. :)

sedapnye buah laici...ada nampak kat pasar aritu tp tak beli..tengok jek

haish,terliur lak nengok laici tu!nak kena cari gak ni...Oo cik sue pun layan lagu2 lama gak ek?hihi..

hamboi...laici...nak ckit...

xpernah tgk kilauan emas..hihik

Salam sis..wahh sedapnya buah laici tu..fresh je tgk.. Kilauan Emas bersambung konsert akhir..tak pernah2 dibuat org..hehe

teringin nak tengok buah laici depan mata..hehehe..

Salam QR..

huhuh.. tahu dak cik su org yg ke 4 tayang buah laici hari ni..muahaha...
cma pernah mkn buah laici dari tangkai..tp rase dia masam2 manis..

Saya tak pernah merasa buah laici yang segar bugar. Bukan tak pernah nampak tapi tak pernah teringin pulak nak mencuba. Selalunya nak yang banyak bawa penyakit - yg laici dalam tin tu :)

Tak tengok Ciksu Kilauan Emas ni. Kalau anak beranak depan TV kena ikut hirarki remote control tu - first Daddy, second Abang, third Adik dan last sekali baru Mommy dapat pegang ...biasanya pun tengah malam!

Saya suka laici tp yg hok segar xprnh cbe mkn...

fresh camni susah nak cari..kt pasaraya pun kadang2 je jumpa

tak pernah makan buah laici fresh macam tu. bestnya kalau dapat kan..

Sedapnyaaaaaa nak cari la nanti dekat cameron

susah nak jumpa buah laici fresh skrg ni kan...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF