Comforter Bayi


alhamdulillah.. rezeki.. rezeki.. dapat comforter bayi (",)
tima kasih daun keladi, lain kali buat le lagi.. hihi

 pada mulanya hanya diminta beri pendapat aje.. tapi ghopenya tuan blog ittew buat GA.. muahahaaa.. GA versi baru kot rasanya :)

apabila diminta berikan pendapat, so, secara ikhlasnya kita luahkan apa yang perlu & tak perlu.. sekali dinilai.. wah terharu tau.. kalau uols nak baca boleh klik SINI.. (klik & baca tau).. hihihi.. boleh dikatakan rata2 pemenang semuanya terkezut beruk.. hahahaha.. surprise  >_<

kalau uols berminat nak tempah comforter bayi buat hadiah GA atau saguhati buat kawan2 atau diri sendiri, jemput le singgah ke blog Dari Bintang.. berbincang lah dari hati ke hati dengan tuan empunya blog.. mana tau boleh dapat harga spesel ke kan :)




Previous
Next Post »
20 Komentar untuk "Comforter Bayi"

wahh! seronoknya sis.. cantik plak tu comforter baby tu..tahniah tau:)

tahniah Ciksu.. Alhamdulillah...

ciksu, lupa nak bagitahu.. warna feveret Ros tu.. purple. hihihi

waaaa... cantik nya ;p mcm nak jugakkkk...

*w/mark baru dh email tgok la mna yg bekenan ek...

alhamdulillah rezeki tu
mana tahu ada rezeki timang baby nanti..
insha Allah kan sue
pandai dia buat comforter ni kan :)

Alhamdulillah tahniah..mule mule dpt comforter pastu xlama lg pemilik comforter tuh ada plak

Alhamdulillah... murah rezeki sue.. moga ia menjadi petanda awal utk ciksue timang baby sendiri...

wahhhh rezeki bergolek2 tue. tahniah tahniah :D

hihi..byk gambar cup cake!murah sunggh rzeki ciksue..

alhamdulillah..rezki
tahniah sue :)

Salam QR..
alhamdulillah... murah rezeki
cantik sangat set comforter tu.. ^^
langkah kanan la bby sulung cik su nanti.. aaminn..insyaallah..allah perkenankan doa..

Tahniah... bergolek2 rezeki ni

Tahniah sekali lagi, Ciksu. Simpan elok-elok. Manalah tahu dalam masa terdekat ni boleh digunakan. Insya Allah :)

Waaaa... Bestnya.. Comel pula tu.. Sy pun xsediakn tu semua lg tuk bby.. Hehe

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF