EPHYRA yang dimenangi sudah sampai ^_°


Alhamdulillah. Akhirnya EPHYRA yang dinanti telah selamat tiba pagi tadi (",)

Berdebor2 tau menanti ketibaan EPHYRA kali ni!!!! 
Maklum le menang GIVEAWAY MIALIANA fasa pertama. Hihihi. Selalunya tak berdebor sangat sebab beli sendiri, kali ni dapat PERCUMA SEKOTAK EPHYRA RM197 (30 SACHET) & SEHELAI T- SHIRT EPHYRA. Itu yang rasa debor semacam aje :)


EPHYRA dah sampai maka bermula lah cabaran giveaway untuk FASA KEDUA  pula, yang telah pon bermula pada 9/6/2014 - 31/7/2014. Seramai 30 peserta akan berentap mempertaruhkan hasil review memasing. In shaa Allah akan cuba buat yang terbaik.
Good luck buat kesemua 30 peserta yang bertanding ^_°

Semoga ada rezeki antara 10 yang terbaik nanti. Aamiin :)



Previous
Next Post »
24 Komentar untuk "EPHYRA yang dimenangi sudah sampai ^_°"

wahhh leganya dah sampai. gud luck untuk fasa kedua nanti... (^_^)

Salam QR..
wah..bestnyeeee..alhamdulillah..
seronok la dpt berephyra.. ^_^

tahniah cik su!! :)

Goodluck sis.. Insyaallah ade rezeki yu

Alhamdulillah... Selamat berephyra...

tahniah ya ! goodluckk.. leen masih lagi menunggu . huhu :)

tahniah cik sue!good luck utk fasa ke2 lak ya...

tahniah sue..good luck utk fasa ke2 pulak..

Tahniahhhhh.... sat gi be'glowing2 la muka cik sue naaa... ;)

alhamdulillah
murah rezeki adik shomel ni :)

wahhh! tahniah Cik sue..rezeki tu :)

assalamualaikum qaseh...alhamdullilah mama punya pun baru sampai tadi...;)

Wah, Ciksu dapat hadiah mahal ni! Tahniahlah ya.

Tahniah, che sue...
Moga ada rezeki 10 yang terbaik nanti.. :)

Alhamdulillah ciksu.. Tahniah.. Rezeki.. Moga berjaya ke peringkat seterusnya.

tahniah ciksu :) bestnya.. moga ada rezeki untuk jadi pemenang utama nanti :)

moga moga lepas nie ada lagi rezeki ciksu menang fasa kedua pulak amin amin

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF