Hasil borongan di Cameron Highland..

Tak tahu nak membeli apa.. melainkan sayur mayur, strawberi, bantal.. 
fridge magnet (fm) tak terpikir pon nak beli. padahal kat Pasar Malam Brinchang, Kea Farm, Big Red Strawberry Farm melambak dok ada.. entah le tetiba tak teringat langsung pasal fm.. huhuhu. nak tunggu naik Cameron Highland entah bila la pulok gamaknya!!!! patlima tahun lagi le kot.. in shaa Allah kalau ada rezeki ke sana lagi la kannn ^_°


banyak jenis juga saya borong bantal Cameron Highland ni.. khas buat `seseorang'. saya borong di Pasar Malam Brinchang.. bantal2 di situ lagi murah berbanding di Kea Farm.. rambang mata memilihnya.. macam2 macam jenis dok ada..


strawberi yang paling utama.. bahagi sana sini sinu sorang sikit..
buat penyedap tekak nyicah cekelat.. tapi dah kureng berminat.. cicah garam lagi sedapppp :)


jagung muda.. murah.. banyak juga borong.. selonggok 5 hengget je.. 


ada beli sayur kimchan, salad, tomato ceri & kentang kecik.. 7 barang RM10.. kimchan tu cik abe yang suka sangat.. selepas menerai kimchan goreng yang dijual tu.. sedappp buat goreng tepung atau sayur tumis :)


salad yang segar bugar.. 3 jenis 10 hengget kalau tak salah.. 

Previous
Next Post »
17 Komentar untuk "Hasil borongan di Cameron Highland.. "

Amboii cik sue..banyak juga memborong di CH tu..hehe.. alah, tapi syg kan cik sue lupa nak beli FM..huhu

bukan senang nak sampai sini..rugi kalau tak borong habis2an kan cik sue..
hadiah untuk kita takde ke?..heheheh

amboi, mmborong skan ciksu..haha!

kat sana paling best borong sayur jelaa..hehehe..

klu ke cameron mmg sakan la memborong syur mayur buah2an ni kan..lg2 strawberi..mmg wajib beli

saya kalau ke cameron beli sayur2 je buat syarat.. mlas nak memborong sngt..hehe

Kimchan tu yang dalam plastik hijau tu ke? Kami tak pernah beli rasanya. Eh nampak menarik je. Banyak memborong ni ciksu. Memang rambang mata kan.

Kalau sampai CH, memang sakan la memborong... sayur2 segar bugar, strawberry lagi... :)

Kalau tak memborong, memang tak sah Ciksu. Saya ni dah bertahun rasanya tak naik ke CH. Teringin pulak. Hubbydearie ada juga hint nak ajak pergi.

kitorang kan kalau nampak panjang cameron atau bantal pape yg org letak belakang keta. mesti cakap. orang nie baru lepas naik cameron la tue hihihihi :p

SalamQR..

ala... baru je ingat nk mintak FM.. ehehe..
byk betul borongnye.. stroberi cicah garam..??
tak rasa bertambah masam lagi ke cik su..? cma rela mkn seketoi gitu je.. hihi..
err..ade lagi stroberi? nk sikit :p

banyak jugak memborongnya ye...segar2 dr ladang

Pasar malam brinchang tu mmg best.

Strawberi tuh merahhhhhnye...geram je tgk

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF