Jangan tak tau..


Aeon Big Wangsa Maju pon ada jual Oat Choco Chocolate.  So, bagi sesiapa yang mencarinya boleh la ke sini. Yang berdekatan aje la. 
Sebungkus RM11.95.

Lagi satu dekat kawasan yang timbang2 beskut pon ada juga jual Oat Choco Chocolate ni. Tapi harganya mak aii !!! kemain maheinya.
100gram RM3.99. 

Aeon Big lain saya tak pasti la ada ke tak. Cer uols usha. Mana tau ada jugak ke kan :)




Previous
Next Post »
24 Komentar untuk "Jangan tak tau.."

Jajan yg menjadi kegilaan ramai dulu yer.... :)

Salam kak,
Lama nya tak blogwalking sini :D

Btw chocolate tu kan, dekat pemborong rm8.50 je hihi

kalau borong banyak, lagi murah dapat. cousin kite beli byk utk stock kat kolej,pemborong bg rm7 je hihi

:D

kat sekolah ank2 akak pun ada jual ciksue..50sen satu...bru akak makan smlm nak try coz kat blog dok kecoh pasal oat coklat ni..boleh la!

Amboi. Bolehla Ciksu borong banyak2 ya..dah ada tahu tempat yang jual murah tu..

kat mana2 ada nampak oat choco ni tp makan tak kenyang langsung..huhu

skrg nie pegi mane aje ade benda nie..huhu~

kat dungun ni harga nya rm9.50 je..

aritu tgk kt the store tp tak sure bape rege... sedap ke? akak xtry lg ni hehe

kt pasar mlm tmpt sy pon dah ramai yg jual so takyah la beli online ;)

oic dah makin mudah dpt kat pasraan.. tp yg ni manis sgt .. muak kalau mkn bnyk...

salam QR..
ooo..biskut berhntu ni.. hihi..
mahal yekk dekat 12 hengget jugak regenye.
cma beli kat pasar pagi jer.. rm10..

brg sama...harga jek lain2...ikut tempat.

kat tempat kita dapat murah lagi...hihihihi

Dah x minat dah. Byk lagi kat rumah x de yg makan.

kat pasar tani pun dah ada jual dah ni...

Skrg dah jd fenomena plak oat choco ni hihi

salam singgah. saya pun suka. paling murah kat area Baling, Kedah ni rm 8.90 :)

Nape saya tak nampak masa pergi Aeon Big WM baru-baru ni? Saya pun tengah mencari juga ni. Gian...nak buat tahan lapar masa bulan puasa nanti :)

kat family store area umah sy pun dh de

Dah tak mkn sgt... Lepas dh rasa... Yg ada tu pun x hbis lagi..

nak beli kat bilion sini. baru 7.90 (aritu la) :p

iye, dah mudah nak cari kan sekarang ni .. dah jual kat banyak tempat...

Ada gak beli masa org dok citer pasal kesedapan Oat choco nih. Tapi akk rasa biasa2 jer. Ada lagi kat umah tu ☺

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF