Kisah Seminggu..

Wah.. wah.. wah.. hampir seminggu tak da entry baru di blog QasehnyaRania..
kemain le kan..

 pergi mana tu!!!

tak da pergi mananya.. ada je di sini.. lepas balik dari kampung.. bizi sikit sebab mak mertua ikut sekali ke sini.. itu yang dok "bercinta" aje nak up entri.. berjalan ke sana ke mari..

tahniah buat Nazirah  kerna dah selamat melahirkan seorang bayi perempuan ^_~

eeeee.. tak sabar la pulak !!!!

jalan2 cari makan ke Kuala Selangor lagi.. tak jemu2 la ke sana.. apa yang bestnya???
ada masa kita citer oke..

selamat malam :)



Previous
Next Post »
24 Komentar untuk "Kisah Seminggu.. "

owh.. jaga mak mentua elok2.. hehehe

dah lama tak blogwalking blog ni..hehee..masing2 bizi aishh

QR.acik pun ada ke Kuala Sekangor..Tanjung Karang Dan Sekinchan.

oic..patut pun senyap jer ciksue!!!hihi..layan MIL tu..

ni mak metua dh balik la ek..huhuhu boleh smbung berbelog la ek ;p

Salam QR..
oo..patutla lama menyepi..
hihi..take care..cpt2 update..kite dah rinduuu :)

teringin jugak jalan2 kuala selangor.. dengar kata macam2 makanan menarik kat sana.. nanti story ya..

Salam sis..lama sis menyepi... seronok lah nak gi jenjalan Kuala Selangor tu..hehe

Betullah, lama tak nampak Ciksu di alam maya :)

Saya pun baru je balik dari Kuala Selangor semalam. Day trip je, gi melawat kaum kerabat monyet kat Bukit Malawati.

sesekali layan mak mertua kan..

salam ciksu...sihat tak?

bestnya tu pegi jalan2...

nanti klu sudi jenguk2 la blog baru akak ye aryanazra.blogspot.com hehehe

Owh,...mak mertua ada rupanya ☺

sekarang MIL ada sekali ye..

apa2 pon semoga semuanya baik2.. n settle sgala y ttunggak ;-)

assalamualaikum ciksu.. biasa la tu, kalau ada tetamu kat umah, mesti malas2 nak up entry kan.. utamakan family dulu.. =)

sekali up entry untuk seminggu tu Ciksu .. hihi.. Ciksu berjalan ke mana tu?.. nanti story k :)

Akk x pernah sampai kuala selangor. Ada apa la tu kat sana ye. Teringin nak pi jugak. Tp x tau jalan nak ke sana.

ohh dah ada kawan sembang dekat rumah takmo pulak sembang dengan kitorang ek *saja gurau* :p

Rasanya macam dah baca dan dah komen tapi takda pulak :(

Ciksu nak tanya ni, barang dihantar dah sampai ke belum?

Alamak, dah bersalin ke. Barut tak pos lagi. Dah siap dah.

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF