MARRYBROWN Di Market Hall, KL

Cik abe saya sokmo pergi Pasar Pudu cari barang basah.. kebetulan hari tu masa ke sana, cik abe terperasaan bangunan baru dibuka.. so, mula la nak menyibuk.. hahahaa.. just nak tahu apa yang ada :)


pastu balik report dengan cik bininya.. citer itu ini.. :)

yang pastinya ada ni haaaa.. 


Marrybrown!!!!

makanya ke sana la kami untuk mencuba.. padahal sama je menunya.. saja nak jalan2 nengok tempat baru.. persekitaran dalam Market Hall oke.. tempat baru kan.. mydin pon boleh tahan luasnya.. boleh la..
cumanya persekitaran luar Market Hall la kureng sikit.. biasala kan, kalau sesape pernah ke Pasar Pudu tahulah situasi di sana macam mana.. 

puas meneroka Market Hall kita


sendatkan perut dengan Chicken Porridge..

salam kerinduan buat uols ^_~
 yang sokmo bagi kata2 semangat lagi positif buat saya selama ini.. doakan semoga segalanya dipermudahkan buat saya nanti.. aamiin..


pertama kali menggayakan Shawl Halfmoon Glitter pemberian rakan blogger sebagai top komentar di blog beliau.. kebetulan la pulak kan.. Shawl Halfmoom Glitter yang dipakai tu metching kaler dengan sofa tu (",)


pppssstt: pa pe pon.. tahniah buat shielashahfiekry yang telah selamat melahirkan bayi lelakinya.. selamat berpantang buat beliau.. "weeee, syoknya.."



Previous
Next Post »
17 Komentar untuk "MARRYBROWN Di Market Hall, KL"

Salam Isnin, Che Su...
K nrl x pernah pi Pasar Pudu & memang jarang2 nak pegi belah2 situ... Ada Mydin baru plak ye... Branch Marrybrown ni x banyak kan... Dalam bbrp bulan lepas, kitorang makan kat Marrybrown kat GM Klang... :)

kita samalah. ada bangunan baru buka mulalah menyibuk nak skodeng isi dalam. :)

saya kalau ke MB takde lain lahai order..mesti bubur ayam dia tu..sedap..en.suami pon lg suka3..

ciksu memang peminat tegar marry brown ni... hihi..

ciksu, nape nampak lain je ciksu ni?.. hihi.. adakah?..
apa-apa pun, Ros doakan yang terbaik buat ciksu..

akak pakai shawl..mmg tak reti..

inshaAllah ciksu, masa ciksu pasti akan sampai juga...

akak doakan moga ciksu dikurniakan cahayamata ye...

Market Hall belah mana ni Ciksu? Saya ni kalau lalu hari-hari pun tak perasan kecualilah tempat yang singgah hari-hari :)

bubur ayam sedapppp

bubur seafood dia kurengggggg

Salam QR..
cma ak pernah mkn di MB ni..same mcm kepsi ke?
huhu..comel la cik su.. rase nk gigit2..nyam2..

hihih..selesakan pakai shawl tu..cma pun dpt tu...

mcm dah ada je ;p hihihi muka beseri2 ni... marry brown sedapppp nya...

Ciksu, saya suka la merrybrown. Ayam dia bila beli tu, nampak mcm hangus dan keras je, tapi bila makan agak sedap la. Pastu ari tu saya pun order bubur tu utk luth. Tapi of cos la saya kena habiskan. Cuma part yg macam kulit popia gulung2 dalam bubur tu saya tak berapa nak faham skit. hehe. tak sedap pun.

Sy xpernah mkn marrybrown....nti nk try jugak...pic sue yg last tuh nmpk lain...cntik..pakai ape..hehehe

cialis online with paypal [url=http://fast-tadalafil.com]Buy Cialis[/url] cialis vs levitra faqlevitra long term?effects [url=http://fast-vardenafil.com]Levitra[/url] generic levitra 20mg tabletsaccutane stop working [url=http://fast-isotretinoin.com]Accutane[/url] alabama bessemer accident accutane attorney searchcycling propecia [url=http://healthcarerxusa.com]Buy Propecia[/url] what is the half-life of propeciabrand name viagra online [url=http://fast-sildenafil.com]Buy Viagra[/url] viagra and alcohol interaction

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF