Oat Choco Chocolate....

ada orang jual semasa Ceramah Perdana oleh Ustaz Kazim


murah.. semuanya sepeket RM10 sahaja..
macam2 jenis dok ada.. pilih aje nak yang mana..

cik abe yang beria benor nak membelinya.. nak diet katanya.. "apa2 ajelah.." 


hanya beli oat choco chocolate + Oat Choco Date & Fate 
jadi la 2 jenis aje yang disambar.. lagipon di rumah masih ada stok yang belom habis dimakan..


ini le ghope Oat Choco Date & Fate.. 
sekotak tu dok ada 50 pcs..
bagi saya yang ini sedapppp, ranggup & tak manis.. 
biasalah, coklat kan my peberet.. hihi.. 

Sebelum tu terjumpa di Pasar Malam Au2.. sepeket Oat Choco Chocolate RM12..
manakala satu kiosk di Pudu Sentral pulak jual sepeket RM13..


pppssttt: dah ada resepi nak buat Oat Choco Chocolate.. 
cuba uols klik link INI .. 
jika ada masa & kerajinan boleh la buat untuk beskut raya nanti.. muahahaaa..




Previous
Next Post »
18 Komentar untuk "Oat Choco Chocolate...."

wah!dah femes oat nie yea..

Salam akak....wah,nmpk sdp tu...nat dh lma cri...kt penang xpernah jumpa pun...harga mcm murah je kn...

Murah nya sis.. kat sini setakat ni kak jumpa paling murah rm18 sepeket..:)

buat sendiri lg berbaloikan xmoo manis sgt hihihi.. yg penting rajin ke x je kikiki

Mcm kira lagi suka yg oat choco putih tue. Yg fate and date maniss sgt. Kira pulak tak suka manis2 hihihi

sedap kan...ada tu org jual sampai rm14

Memang.. kalau ceramah ustaz kazim elias memang dah jadi event besar orang berniaga sana sini.. seronok juga.. Smbil mendendar sambil membeli.. :D

http://timetravelafif.blogspot.com/2014/06/royal-belum-part4-chalet-sg-tiang.html

akak pun suka...sedap, siap ada yg kacang2 lg,oat & wheat ke apatah kakak akak yg belikan.mmg sedap

klu sy rajin beli je..nk buat mcm takkkk je ;p

Sedapnya.. Nak2 coklat rasanya.. :)

Salam QR..
hehe..cma sukaaaaaaaa dgn biskut ni..pernah rasa yg ori tu je..choc belum lagi..

sy baru sekali rasa yg white chocolate,tu pun kawan sebelah masa kursus bagi.sebijik je pun, makan potong dua dengan en suami.gila punya jakun.hehe

Oat choco date tu mcm sedap. Selama ni tak pernah tertarik pon bila ciksu citer pasal oat choco. Bila kuar yg ini rasa mcm terliur plak.

masa mula-mula keluar, susah nak jumpa.. tpai sekarang dah ramai yang jual.. kat bazar karat JB pun ramai yang menjual.. hihihi

Yg suami beli dulu x hbis makan lagi... Hehe

Saya pun menggila suka oat choco chocolate ni, Ciksu. Baru ulang beli. Memang sedap.

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF