Penanda buku comel..


terima penanda buku comel ni dari MsRed..
trima kasih MsRed :)

dapat penanda buku ni sebab rajin mengomen di blog MsRed.. 
boleh la dibuat penanda kat mana2 majalah nanti.. nak menanda novel.. saya bukan la gemar membacanya.. hihihi..


Previous
Next Post »
14 Komentar untuk "Penanda buku comel.."

waah dpt hadiah...mest hati berbunga2 kan =)

Salam singgah & Salam perkenalan =)

Memang comel penanda buku tu QR..

macam syok je tengok blogger lain bagi cenderahati dengan pengomen. insyaAllah nanti kalau pegi mana2 nak beli kan something untuk pengomen2 tegar nie lah. terima kasih kepada mereka yang melahirkan idea tersebut hihihi

- Uwais skang berat dah 9.5 kilo

- cepatttt cari gambar aidah tue. nak tengok hihihihi

hihi...comei la cik sue!rhajin cik sue bw...

bleh buat muzium mini ek utk hadiah2 yg menang dari GA ni ;)

Comey nya penanda buku tu... :)

Salam QR..
alhamdulillah..
cute sekali! tahniah tau :)

Saya dah siap letak dalam novel. Takdalah novel tu berlipat hujungnya lagi. Tahniah ya, Ciksu.

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF