Satin Printed Shawl =.=


nak kabor ni, bahawasanya satin printed shawl yang ittew pakai tu adalah pemberian dari Mommy hasil daripada dok membalas komen di blog beliau. thanks mommy :’)

ittew suka sangat tau dengan satin printed shawl ni, cantik terletak je. dah tu senang pulak nak membentuknya. dengan labuhnya, memang menepati piawaian pemakaian tudung :)

Jemput singgah ke blog Mommy
"Mommy, walaupon ghopemu tidak ku kenal tetapi tulisan mu tetap ku baca.."

 tunjuk la sekali ghope mu mommy, mana tau kot2 terselisih bahu di Aeon big Wangsa Maju nanti2 ke. boleh laga2 pipi. hihihi.  

boleh mommy ^_°.. plisssssssssss






Previous
Next Post »
15 Komentar untuk "Satin Printed Shawl =.="

cantik coraknya sue.. :-)


lembah bukan dekat food court tu sue.. dekat deret2 kedai tepi jalan.. erkk cmna nak terang ye.. kalu balik kuala try la cari..hihi. sy pun dah lama tak singgah beli.. xtau la makcik tu ada jual lagi ke tak..

p/s : klik2 sini.. hihi. :-)

Hahaha... permintaan yang tak tahu bilalah boleh ditunaikan. Tapi takpa kalau saya ternampak Ciksu kat Aeon Wangsa Maju saya janji akan tegur tapi dengan syarat ler, pertemuan empat mata tak masuk blog. Kah3x...

Thanks Ciksu sebab suka dengan tudung yang saya beri tu. Happy rasanya :)

shawl kalau dapat yang mudah dibentuk, memang itu je ulang pakai. Tapi kalau terbeli yang 1-2 jam nak bentuk, sudahnya campak ketepi pakai bawal saja..tension punya pasalll kan..uhuu

oo igtkan licin klu pakai jenis satin ni..elok plak tgk ciksu pakai hehe

Cantik Che Sue pakai shawl tu... :)

nape entry kali ni cam manje je ni.. auww.. ittew lagi tu,

salam QR..
wah..santik santik santik.
sesuai dgn ciksu..comeyyy gitew..
tahniah yer!

Slalu seriau klu pkai satin tkt licin ssh nk bentuk =.=

cantik! hihihi igt kan nk promosikan skali mee tarik warisan asli tu ;p

Cantik shawl. Org yg memakainya pon cantik ☺

hehehe..comel je nak laga2 pipi..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF