Usaha Untuk Hamil

Entry ni adalah kesinambungan dari SINI

Oke, sebelum2 ni saya dah share dengan uols antara usaha yang saya lakukan untuk hamil bagi tahun 2013. Saya ada buat pecahan mengikut tajuk entry.

 Ini adalah antara usaha untuk 6 bulan pertama 2013. Antaranya:


Nak tahu & baca selanjutnya, uols boleh klik link2 di atas. Ada juga saya selitkan di side bar. Boleh semak kembali :)

Setelah kesemuanya telah dicuba & dipraktikkan oleh kami namun masih belum ada tanda2nya untuk saya hamil maka kami teruskan lagi dengan usaha untuk 6 bulan kedua 2013.

Apa usaha2 itu, tunggu next entry. Daaaaa ^_______^



Previous
Next Post »
18 Komentar untuk "Usaha Untuk Hamil "

Semoga usaha ciksu akn membuahkan hasil 1 hari nti.. Insyaallah..

Usaha la cik sue...jgn putus asa.Allah Maha Mendengar

InsyaAllah sis.. akan ada rezeki bergelar Ummi.. sabar, usaha & doa ya..:)

Salam QR..

Alhamdulillah...
teruskan usaha.. jika rezeki itu tertulis utk cik su, maka jadilah ia.. kun fayakun..
tenkiu sharing... :)

teruskan usaha dan tawakal,Insyaallah perjuanagan berhasil

bagusla cik sue ni..jgn mudah putus asa,teruskan usaha..ada hikmah bila Allah tak makbulkan lg doa dan usaha kita..at least bleh bermanja2 lebih lg ngan cik abe,bila ada ank..fokus dan kasih sayang dah terbahagi lak..wallahuaklam!

u r so strong dear, and stop... usaha doa tawakal... insyaAllah nanti ada baby...

Surprise sokmo ciksu ni. Heheh.

takpe...Tuhan nak bagi cik su yg terbaik ;p pasti ada hasilnya kan..

mudah-mudahan Allah permudahkan segala urusan awak ye..insyaAllah, ada rezeki tu nanti. akak doakan yg terbaik utk awak ye..amin..

bagus sangat entry2 dari ciksu.. boleh tambahkan ilmu ROs.. hihi.. tak sabar nak tunggu next entry!

In shaa Allah stiap usaha oasti membuahkan hasil

cara kampung macam berurut dengan bidan2 yang urut orang lepas bersalin tu ciksu dah selalu cuba?
bidan akak dulu pernah cerita macam2 gak la pasal masalah orang perempuan susah nak lekat ni..tapi sekali jer akak berurut lepas bersalin ngan dia, mahai sket la sebab dia bidan terkenal area kubang pasu,jitra sana.

tetap mendoakan moga murah rezeki ciksu dan suami amin amin

Terus usaha dan usaha hgga berjaya.. Insha Allah...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF