Tudung kanak-kanak


EPHYRA.. maafkan saya kerna terpaksa..

disember 2013, saya terpaksa juga berhenti minum Ephyra selepas dinasihatkan oleh pengasas Ephyra sendiri.. Pn. Amiza. 

Tinggallah 7 sachet Ephyra yang tak sempat dihabiskan. ini bermakna saya dah berjaya minum Ephyra sebanyak 83 sachet *_^

Dan buat pertama kalinya sepanjang tempoh perkahwinan saya selama hampir 6 tahun (tahun lepas ye, maklum le entry trowback) saya membeli Pregnancy Test Strip ni. ini pon atas cadangan Pn. Amiza yang suruh saya check.

Ajak cik abe ke Guardian Chow Kit untuk beli UPT. itupon takut-takut je nak membelinya. hahaha. maklum le tak pernah membeli sebelum2 ni. kena baca betul2 cara nak menggunakannya. lawak pon ada. hikhiks. 

Agak2 apa resultnya yek........ 






2 be continue...



29 Comments

  1. Eh.. dah pgnant ke ciksu? Tahniah..

    ReplyDelete
  2. Bikin suspen jer.. akak pulak yg dup dap dup dap.. mg result nnt membhgiakn cik su n cik abe...aamiin...

    ReplyDelete
  3. xsabarnyaaaa nak tahu result..

    ReplyDelete
  4. Wah suspen je. Tahniah in advance. Cam hepi je bunyinye tu

    ReplyDelete
  5. asslmkm ciksu.. tetiba rasa nervous nak baca cerita seterusnya.. :)

    ReplyDelete
  6. sebelum apa2 i nak ucapkan tahniah dl :)

    ReplyDelete
  7. Ciksu!!!! Apakah?.. hihi.. walau apapun Ros doakan yang terbaik buat CIksu. tak sabar nak tahu sambungannya.. jangan buat orang nebes boleh tak, ciksu?.. hihi.. Harap-harap ada berita gembira itu dari Ciksu.. Amin..

    ReplyDelete
  8. Wahhh..macam ada good news je..moga sama2 kita ye Allah kabulkn doa utk memiliki zuriat sendiri.amiin

    ReplyDelete
  9. ni baru ke throwback? confuse saya..

    ReplyDelete
  10. dah preknen ek? ke skrg ni mmg tgh preknen? ni semua citer throwback kan? alaaaa cepat la, tak sabar ni nak tau...tp rasanya cik sue preknen niii kan? kan? hehehe... cepat citer! :)

    ReplyDelete
  11. jeng2.. berdebarnyaa jijah..

    harap2 hasilnya positif mengandung ciksu

    ReplyDelete
  12. Ala ciksu...suspen je...bg la tau. paksa pulak...x baik kan. semoga ada berita gembira dan terbaik utk ciksu & cik abe

    ReplyDelete
  13. Tumpang happy kalau positive :)

    ReplyDelete
  14. Adusss...saspennya

    moga2 ada berita baik

    ReplyDelete
  15. wow! jawapannya pasti positif kan cik sue?? ;p

    ReplyDelete
  16. laaaa update la yang... akak yg debar2 membacanyer ni...

    ReplyDelete
  17. lohh ade sambungan ker???

    alhamdulillah sy sihat jer.. cuma sejak akhir² ni bz sgt² mg x sempat nak bw apatah lg nak karang entry...

    positif ker cik sue.. alhamdulillah .. tahniah yer...

    ReplyDelete
  18. Hah, jangan nak suruh semua orang berdebar-debar, Ciksu. Cuba cerita sikit apa hasilnya? Bila nak disambung cerita nih? Cepatlah, cepatlah, sambung!

    ReplyDelete
  19. ape pun tetap mendoakan yg baik2 utk ciksu

    cepat sikit update keputusan ciksu ;)

    ReplyDelete
  20. saya doakan agar berita baik2 aja. Amin.

    ReplyDelete
  21. Alaaaaa...sambung lah pulak. Dah pregnant yerp ciksu. Kalau betul tahniahlah. ak sabar nak tunggu empunya badan announce sendiri.

    ReplyDelete
  22. alhamdulillah....baby ephyra coming soon,heeeee~ sronoknya ciksue:)

    ReplyDelete
  23. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  24. Baca dr entry terbaru... Maka thu dh lah jwpnnya.. Hehe

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin