Menu berbuka puasa pada 27 Ramadan


Asam pedas lagi. hahahaa. hari ni, saya masak Asam Pedas Ikan Pari + Sambal Tempe Ikan Bilis + Ikan Bulus Goreng + Sayur Lobak Putih. 
jadi ler kan. kenyang sampai sudah. hikhik. 

Ntah kenapa menu asam pedas yang jadik pilihan cik abe bulan Ramadan 2014 ^^
 rasanya dah 3 kali makan nasi berlaukkan asam pedas ni. 
 asam pedas ikan tenggiriasam pedas ikan jenahak dan asam pedas ikan pari..
dalam banyak-banyak asam pedas ni, asam pedas ikan jenahak paling sodapppp :)

Yeay... yeay... tak lama lagi dah nak raya kan! 
ada yang dah sampai kampung halaman ke? 
kalau yang baru nak bertolak atau nak bertolak esok lusa.. hati2 dijalan raya ye. 
member saya balik hari ni, katanya banyak xcident di highway tadi. 
kalau rasa mengantuk berenti dulu, jangan dipaksa mata tu. tak payah nak gopoh gapah. kampung tak ke mana pong. 

Haaaa.. dengar baik2 pesan penaja tak berbayar ni ye ^^




Previous
Next Post »
8 Komentar untuk "Menu berbuka puasa pada 27 Ramadan "

sedap.. :)


Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz" kalau belum join.. tQ

Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

hye..syira jalan-jalan pagi terbang melayang ke blog anda sebelum pulang ke kampung :D
maaf zahir batin !

Sy hritu msak asam pdas xbape nk jln la pula. Mybe selera xde kut..
Ciksu bila balik kmpung? Hati2 ya.. :)

cik su pon hati2 blk raya ni jauh ke utara nunnn...

ROs balik utara haritu nasib tak jammed :)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF