Barut Bayi


saya tempah barut bayi ni dengan Lydsunshine. ala, suruh Lyd siapkan dalam 10 helai je. katanya dah cukup lettew. 

hasilnya sangat memuaskan hati saya. jahitannya kemas & susunan tali barut pon terletak cantik je. nak selamat saya tempah warna putih. sesuai untuk anak lelaki atau pempuan.


ni cara nak pakai barut bayi yang Lyd buatkan.
kain yang Lyd guna pon bagus.

harga yang ditawarkan juga berpatutan dengan hasil yang dibuat.
kalau uols berminat nak tempah boleh berkunjung ke blog Lyd
& bincang dari hati ke hati.



Previous
Next Post »
15 Komentar untuk "Barut Bayi "

k.zai pon tempah 8 cmtu tp barut k.zai ada lekuk kt blkg area bontot baby.xnk kwsn blkg tu tkena poopoo baby cmtu

yup..untuk selamat,belilah warna putih..tapi kalau warna pink pun tak pe..sebab tersorok dalam baju..hehe..

ha'a nmpak kemas jahitannya...talinya pon kukuh tak la halus benor ;p

sy taim nurul dulu pun tempah 10 psng je sue.. dok ulang pkai yg tu je..hehehe.


selamat berpantang sue.. nnti dah hbs pantang jgn lupa tayang gambar baby.. nk tgk baby sue..heheh

eh, heheh.. ciksu tolong promote ke... terima kasih banyak2. terharu plak saye.

Asslmkm ciksu.. Hasil jahitannya mmng kmas pun.. Tp sy pnya blm resmi lg.. :)

Wieee!!! eh no wonder la masa u menang GA from Lyd tu u dapat baby stuff jugak kan, haaaa I dah start wondering dah time tu tapi I macam ni la, tak reti nak usul tanya hehehee.

Btw Tipah ni I tak pakaikan barut untuk dia sebab dia pesen muntah2.

Wah.. Dh mula buat persiapan...moga dipermudahkan...

barut bby ni selalunya pakaikan sampai bby dah tak muat....risau bby kesejukkan pulak kalau tak pakai mengundang kembung perut.

oo tempah dengan lyd..bagus2 dah ada barut..

iya.. barut ni penting masa baby dalam pantang takut kembung perut..
kena beli besar2 n panjang.

masa hakimi dulu mak buatkan pastu hakimi lahir pula besar kena mak buat balik sebab 3bulan je hakimi xmuat pakai dah..hehe

Ayu cadang nk jahit sndiri. Siap beli 1 contoh buat rujukan n ukuran.hehe

Ha'ah. Nampak kemas jahitan lyd.

masa kakak-kakak Ros bersalin dulu, mak Ros yang buatkan..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF