Klinik Jameaton, Equine Park

Cik abe yang nak sangat scan sebab nak tengok keadaan baby "R" kat dalam tu haaaa..

saya okeje.. tak kisah.. lagipon masa scan kali pertama cik abe tengah kursus. masa kali kedua tengok di KKIA, kurang memuaskan. itu yang beria sangat nak pi scan kat klinik luar.

Sudahnya kami ke KLINIK JAMEATON SDN. BHD di Equine Park.
cik abe yang uruskan hal appointment..
dapat hari Ahad, 10 pagi. pergi masa baru2 puasa hari tu..
bayaran untuk buat 3D/ 4D ialah RM110.. nanti akan dapat CD & gambar scan..

Hasil scan semuanya baik2 aja. alhamdulillah
cuma baby "R" tak nak tunjuk jantinanya sahaja..
itupon puas doktor dok pujuk rayu.
akhirnya nampak le sikit wajah "cute" baby "R".. boleh la.. 
nampak le wajah kiciwa cik abe sebab tak dapat nak nengok jantina baby "R" beliau >_<

 bagi saya KLINIK JAMEATON ni bagus servisnya, cepat pon cepat & yang penting doktor perempuan.. memang puas hati sangat la.
masa saya pergi pon ramai pasangan yang datang.. kebanyakkannya pasangan Melayu. ada juga pasangan cina.

lagi satu suasana dalam klinik pon selesa.. tak jemu kalau kena tunggu lelama.. kalau ada anak kecik, nak menyusu pon ada ruang yang disediakan..
tandas pon bersih.. pendek kata tip top la suasana dalam klinik ni ^^

sesiapa yang duduk area sebelah2 sana & tengah mengandung, boleh le pergi.

Ni alamatnya;
  1. Alamat: B5-G-03, Jalan Pinggiran 1/2, Taman Pinggiran Putra, Seri Kembangan, 43300, Seri Kembangan, Selangor, 43300, Malaysia




bertentangan dengan Petronas Equine Park.. dekat juga dengan JJ Equine Park.. kalau dari Pekan Seri Kembangan klinik ni sebelah kiri. kalau dari Putrajaya atau Puchong klinik ni sebelah kanan kedudukannya. ala, habis susah guna aje waze. kan senang. hikhik




ppppssstt: tahun 2008 saya pernah duduk di Equine Park, so, memang senang la nak mencarinya sebab dah biasa dengan persekitaran di sana :) 




Previous
Next Post »
23 Komentar untuk "Klinik Jameaton, Equine Park"

yg penting bby sihat..
jga kandungan selalu tau..
;)

dulu time mengandung teringin juga nak buat scan 3d
tapi in the end tak buat...hehe

bestnyaa kalau nampak muka baby.. hakimi dulu xnampak muka.. dia tutup. yg nampak jantina. huhuhu

Assalamualaikum ciksu, wahh murah juga ni. next baby boleh ke sini pula. hihii

skrg pregnant anak no 2 ke ummi?
ade amalkan apa2 tak sepanjang kehamilan yg no.2 ni?

ciksue...nanti jgn lupa share gmbr baby comey tu yer...hehehe

asslmkm ciksu.. seronok kan bila scan baby.. seronok doc godek2 dia.. hehe..
saya pun balik ipoh minggu ni insyaAllah nak scan lagi sekali. nak pastikan betul2 jntina baby (kalau nampak la) then keadaan2 lain..

mana gambar baby... nak tengok...

wah dah intai jantina ni...tak lama je lagi..sabar ye..

Alhamdulillah...
tahniah Qaseh dan suami..
cepat rasa masa berlalu kan..
dah lahirnya insan yg ditunggu2 qaseh dan suami...syukur sgt2
semuanya slmt....
Jaga kesihatan dan bb yer...
Slmt berpantang...

happy for u dear!

Tak pernah buat 3D/4D scan. Tunggu next lah plak...erkkk....ekekeke...

Seronoknya ciksu.. tapi sian kat cik abe ye tak dapat nak lihat jantina...

eh area rumah sewa kimie ni ciksue ^^

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF