Semuanya kerna Dato Siti.. Muahahahaa..

Apa pon tak boleh la ciksu ni kan..! 
Asal ada gambau Tok Ti comfirm lelaju je carik. hahaha. Sanggup oke. Padahal bukannya buat apa pon cuma seronok2 buat koleksi persendirian. Ini memang hobi saya dari dulu lagi. Dari zaman sekolah :)

Ini kes petang tadi la ni. Gara2 tertengok ig Tok Ti, pastu ternampak BiPop hari ni. Dan2 tu juga suruh cik abe keluar pergi carik Berita Harian. Siap pesan lagi tau kalau tak ada Berita Harian tak payah beli. Hahaaaa. Gigih kan..! 

Bila balik cik abe buat muka selamber, kata dah habis. Saya okje. Memang tak ada rezeki la kan. Dah petang sangat pon baru nak pi carik paper memang tipis la harapan tu nak dapat. Memang dah bersedia dari awal kalau habis. So, tak da la nak sedey2 ke hape kan kalau tak dapat nanti.

Lama la jugak tunggu, mati2 ingat dah habis. 
Sekali cik abe bagi senyap2. Saje je kan bagi saya.. gggrrrrrrr  ^^


Yeay. yeay. 
Sekali dapat ayat power dari cik abe. Nak tahu apa cik abe kata kat saya. 
Meh nak share ^_*

Cik abe: "nanti muka anak pon macam siti.." 
Ciksu: "aamiin.. nanti tak payah nak jupe Siti dah. Dah muka anak seiras Siti, sejuk mata mandang.." 

Ini kali kedua cik abe kata macam ni.
Rezeki saya ngandungkan permata hati kami la saya dapat bertentang mata dengan Dato’ Siti. Setelah sekian lama menanti, akhirnya semua dipermudahkan.
 Alhamdulillah ^_°


Previous
Next Post »
30 Komentar untuk "Semuanya kerna Dato Siti.. Muahahahaa.."

asslmkm ciksu.. Amin.. mudah2an bby ada iras2 nti.. hihi

SELAMAT MALAM :)
kembali blogwalking setelah bercuti raya...hehe..
jom sewa tapak iklan..RM10 sebulan and if nak Syira review blog anda ..boleh emel ---->
syiralokman21@yahoo.com.my atau PM https://www.facebook.com/syiralokman5?ref_type=bookmark :) RM10 je tau..

amboiiii...peminat fanatik ni.hehe

Ai sihat lagi ? Haaa... boleh umi makan2 fan enjoy baca kisah artis kegemaran lagi. Suka akak tgk kedua2 artis ni, dah makin lawa sejak bertudung ni..

waahh..betul-betul peminat ni..aminn..mana tau anak ada iras siti kan...

doa ank jd anak yg dikanung jd anak yg soleh dan solehah..
insyallah..

amiin.. kalau muka cam dato ct.. kompom ecah pi umah akak sebab nak selfie ngan baby. hewhew...

selamat hari raya akak.. maaf sebab lama tak singgah. almaklumlah.. sibuk mengaji. hehehe

Mmg peminat no satu cut LA ni.sama macam abg kandung sy ktkmpg.

Sy dh terlepas berita ggembira la ni.tahniah ciksu happy dengar berita gembira awk dh pregnant.ameen moga baby comey madam ct

tahniah ye cik sue dah berbadan 2.. sorry ye, deqla terlambat tahu. huhu..

alhamdulillah..moga apa yg dihajati akan tercapai..amin..

Salam ciksue..husna doakan mudah2an nanti anak ciksue mcm rupa tokti..hehe..amin..

hihihi klu gegirl cute la muka tok ti klu boboy ikut muka dato' k la ek ;p

Alhamdulillah... syukur betul-betul ini berita terbaik buat kakak. Moga semuanya berjalan baik..

Jaga diri dan kesihatan CikSu.

Assalamualaikum QR, selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin ~~~

alhamdullilah. semoga zuriat yang bakal lahir sihat dan membesar jadi anak yang baik buat ibubapanya. amin ~~~

mmg peminat sejatini.. takperler bukan minat bukan2pun kan.. moga kegigihan siti menjadi inspirasi untuk kitakan...

Assalamualaikum ciksu. Sleamat pagi.. iye, Ros doakan moga semuanya dipermudahkan buat Ciksu.. 7/8 yer.. tak sabar pula Ros ni menunggu nak lihat permata hati Ciksu.. :)

Assalamualaikum dan salam syawal ke-9,maaf zahir batin..tahniah dan semoga muka baby mcm muka Dato Siti..amin..

Syukur Alhamdulillah..Tahniah QR

Allahuakbar!!! ciksu saya sebak ni. hepy sangat dengar berita ni. sungguh hepy sebak semua bercampur baur. syukur sgt.

moga ciksu dan baby sentiasa sihat selamat amin amin. jaga diri baik2. extra baik2 tau.

rasa nak peluk ciksu je.

hehe..ini memang peminat setia tok ti ni

salam aidilfitri sue
maaf zahir n batin

hye kak su tadi saya pon ada terdetik dalam hati nanti anak mesti muka macam siti =)
iras2 pon jadilah kan? manis di pandang =)

Mana tau kot-kot nanti baby girl yang keluar terus seiras Tok Ti. Haruslah glamor makpak nanti :)

Hihihi... rupanya saya lagi lambat tau pasal berita gembira Ciksu ni ye!

Sanggup tu....hehehe...Kalau baby girl ni mau ada iras tokti nanti ☺☺

hihi...bila wjah bby seiras tok ti,xpyh la cik su nengk tok ti lg..comei gitewww..!!!

mesti comel anak ciksu kalo muka cam tokti. hihi.

insya allah.. mudah2 dapat kenan dato Ti tu, bukan takat rupa paras nan jelita, juga suara merdu dia, amin amin amin.

mne la tau kan...leh iras dato ct

Mana tau... Sekali kna kenan siti.. Hehe

Siapa tau bisa seperti datuk siti

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF