Sesi Mendobi Pakaian Bayi ^^

Seawal kandungan 7 bulan memang dah siap beli kelengakapan barangan bayi. masuk 8 bulan je terus buat operasi dobi mendobi pakaian bayi. senang buat awal2. kang tak kalut. dah siap semua, terus masukkan dalam beg ke hospital. pastu dok le usung sepanjang masa dalam kete. setiap kali nak keluar setiap kali tu le dibawa bersama.
 bersiap sedia katanya (",) 

perasaan..? 
syiokkk je dok menyental kain baju baby. dengan sabunnya yang harum semerbak. bau baby katakan. memang buat hati ni tak sabar rasanya. tapi tetap dalam kawalan. sentiasa beringat :)


tengok..! non hado pakaian yang berwarna pink yang terselit. memang beli warna general je. senang nanti ’baby boy or baby girl’ pon boleh pakai..

Previous
Next Post »
25 Komentar untuk "Sesi Mendobi Pakaian Bayi ^^"

waaa.. bnyak juga baju baby yang ciksu sediakan ye.. :)
sy baru ada 7 je.. hihi
ingt nak cari lagi lepas scan last baby nti..

Assalamualaikum kak, teringat dulu my preparation. hahaha syok sendiri bila dapat cuci baju anak. tak sabar tgu entri pengalaman bersalin. nak tgok gambar baby ciksu ~~~

akk...akk peknen dah ek?alhmdlh...syukur dipanjat illahi

Hai su.. slmt berpantang... nnt dah cukup hari update le wajah yg comel tu..nak tengokkkk.. tentu comel

kami pun beli baju warna general sbb tak kepastian gitu.. huhu.. sabo je la.. dah keluar nanti baru sopping baju sakan..

semoga dipermudahkan~

sekali keluar2 pompuan. hehehe... namanya rania ke seperti yg di rancang.

ciksu, saya guna pencuci baju jenama tollyjoy dulu. wangi sgt tau. sweet2 je bau dia. nnt kalo nak try, boleh la try. hehe.

beli baju baby mmg kena pilih warna jeneral.. tp xpe akhir cik sue pun dah tau baby girl kan.. bila nak tunjuk gambar baby ni... amboiii eksklusifnya...

bestnyaaa! ahhh teringin nak pregnant lagi..kuang3x

sama la, x suka beli warna2 tertentu. mana tau beradik lagi...saiz newborn tu selalunya tak pakai lama, anak no. 2 boleh pakai lagi...tak membazir. cuci elok2, simpan...masih baru

lama dh tggu kan saat ni akhirnya merasa syok nya ;p

ok la tu ciksue dah mendobi...jgn jadi mcmhusna...dah beranak tp baju baby tak basuh lagi...kesian baby husna...huhuhu

wah..banyaknya..hehe..xcited kan kak sue?

best kan sis bila sesi mendobi nie...kita pun macam tu dulu..

akak scan gender ke x ye? ayu pun cadang nak cari hijau kuning putih.. general.hehehe.. best ye kak ABD tu? nak jugak la.hehe

Hehe.. Mmg seronok tgk baju2 kecil bergntungan..

lepas ni hari2 la mendobi... almaklum la... baby mmg banyak kali tukar baju...

seronok baby dalam perut tengok baju dia dah bergantung2 bersih, wangi

pkai ABD gak
pon beli bj general ja sbb Aqil dl xmo tunjuk jntina smpai scan yg terakhir br tunjuk

Memang seronok. Tapi nak melipat tu...hehehe...sebab comel² dan banyak kan.

hihi.....rasa2 macam ciksue da bersalin ni :)

seronoknya...excited nk tgk bby cik su

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF