Tudung kanak-kanak


Free Backpack & Pampers From Drypers

Ye, semuanya free.. free.. free..

camna nak dapatkannya..??
jom pakat ramai2 pergi godek laman web DRYPERS, kendian korang kena la sign up to be a member. bila dah sign up, korang klik pada WANT a Free Sample?? jangan lupa masukkan details & size yg dikehendaki. in shaa Allah, pihak drypers akan email kat korang secepat yang mungkin. 

dapat 2 pack. setiap pack ada 2 keping pampers 

saje minta sample untuk New Born sebab masa isi form hari tu baby belom keluar lagi.. sekali dapat pampers ni bulan September.. baby dah selamat lahir pon.. cuma dah tak berapa nak muat le tapi guna juga.. :)


backpack comey ni pulok dapat bulan Ogos. boleh la nanti sumbat pampers baby kan. pastu soh baby bawak sendiri. bahahaaa, boleh ke!!

jangan lupa ye pergi godek laman web DRYPERS kalau nak juga. ihik :’)

hokay.. itu aje la nak bagitau di penghujung bulan Oktober ni.. kita jumpa lagi di bulan November.. in shaa Allah

Daaaaaaaa...


14 Comments

  1. ciksuuuu.. nak nengok baby nya.. hihihi...

    ReplyDelete
  2. Zahra pun join drypers.. :)

    Ciksu.. Nk tgk bby..

    ReplyDelete
  3. Salam ciksu..wah murah rzeki ciksu..hehe

    ReplyDelete
  4. Wah! untunglah kalu macam tu.....
    Apa kabar orang baru su?...dah pandai apa?..

    Salam hujung minggu...

    ReplyDelete
  5. Dah lama juga join.. Tpi x dpt pun.. Huhu..

    ReplyDelete
  6. sy ad ec jgk, dh sebulan lbh kot..xthu lah tu ad rezeki ke x

    ReplyDelete
  7. Salam ciksu.. rajinnye ciksu godek godek.. bby buat ape tu?

    P/s : time ldy bersalin lady bsh ngn air rendaman daun sireh.. minum sekali airnye stp pg.. huhuhu.. rsnye msyaAllah mmg xleh nk thn.. ciksu trylah.. lps mnm tu rs sgt2 rahin kite bergerak2.. mertua kt ia kecut..

    Ciksu, produk sireh lady tu mmg dbuat sendiri.. rebus air sireh cmpur mnjkni, akar perapat, kacip fatimah n aloevera.. tryla cube..

    ReplyDelete
  8. bennda free.. jijah pon dpt gak..

    ReplyDelete
  9. Jangan tak tahu Ciksu, saya pun teruja lebih. Siap minta juga tu walaupun Adik dah tak baby-baby lagi ^_^. Katanya dah hantar tapi sampai la ni saya tak dapat lagi!

    ReplyDelete
  10. Dah lama minta tapi tak dapat² pon :-(

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin